Fără categorie

Premii de peste 8.000 de dolari pentru gameri. Afla ACUM cum poti sa-i castigi!

Spread the love

PGL Cosplay Open, convenția cu cele mai mari premii din România, va avea loc la Cluj-Napoca, în incinta Sălii Polivalente, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie 2015.

pastedImage

Jocuri, workshopuri, dezbateri și distracție… acestea și multe alte surprize îi așteaptă pe artiștii costumați la PGL Cosplay Open, plus competiția în care se pot înscrie și care le va oferi premii în valoare totală de 8.000 de dolari.  Presainblugi asa cum v-a obisnuit deja va fi partener media iar surprizele de abia acum incep 🙂

Cosplayerii din România și din străinătate se pot înscrie începând de astăzi, 28 august, și până pe 2 octombrie în concursul din cadrul PGL Cosplay Open.

Înscrierile în concurs se fac doar prin intermediul formularului de înregistrare de pe pagina oficială a convenției.

Pe parcursul concursului, membrii juriului vor acorda participanților puncte în funcție de calitatea costumelor. În urma preselecțiilor, 10 cosplayeri se vor califica în marea finală, unde își vor pune în scenă reprezentațiile.

Suma de 8000 de dolari va premia cele mai creative și bine realizate costume prezente la convenția internațională PGL Cosplay Open astfel:

Locul I – 5.000$

Locul II – 2.000$

Locul III – 1.000$

Juriul PGL Cosplay Open va fi format din vedete internaționale, numele lor urmând a fi dezvăluite în apropierea evenimentului.

PGL Cosplay Open va împărți Sala Polivalentă cu DreamHack Cluj-Napoca 2015, iar convenția va avea o zonă specială, Cosplay Area, în care vor fi pregătite o sumedenie de surprize dedicate cosplayerilor. Vor avea ocazia să se relaxeze în zona de lounge, să participe la jocuri și activități, ba chiar pot să deprindă un meșteșug sau două, participând la workshop-uri și panel-uri de profil.

Conform tradiției PGL, toți cosplayerii care se prezintă în costum la eveniment vor beneficia de acces gratuit în Cosplay Area și la DreamHack Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informații despre concurs și Cosplay Area, accesați pagina oficială. Cosplayerii sunt în mod special invitați să intre în grupul de Facebook PGL Cosplay Legends.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.