Fără categorie

Vibreaza cu Mine – Pentru ca un DJ e ca un Blogger!Totul tine de emotie, public si inspiratie!

Spread the love

#WAYF nu e doar un film, nu e doar muzica, nu e doar  o proiectie in cinema. E o experienta completa, profunda, adanca, e greu sa cuprinzi in cuvinte simple explozia de emotie si de sunete pentru ca muzica se traieste, sa asculta si nu poti sa o cuprinzi in idei si sa o tii captiva in propozitii.

BOGDAN DARADAN

VIBREAZA cu MINE – E emotie, e beat, e lectie de viata, betie de sunete, drog intrinsec, Bmp tavalit intre instincte si senzualitate, Vibe TOTAL, mix cu franturi smulse din viata, profund, ingenuu, salbatic si original, extaz fierbinte, „feel the music because music make you FREE”…Despre asta e filmul si nici macar n-am descris primul frame din el. Am gustat totul si inca mai am senzatia arsa de platan pe varful buzelor, inca imi mai vibreaza degetele de la modulatoare, platane si butoane, parca mi se sucesc pe retina potentiometrele care genereaza TOTUL…

➡ DJ la 23 de ani

Intamplator sau nu, in ultimul an de facultate puneam muzica la party-uri private si alte evenimente. Desi nu mixam melodii aveam reteta mea prin care faceam publicul sa danseze pana dimineata si tot eu il trimiteam subtil la culcare cand trebuia sa plec 🙂

Incepeam cu piese chillout sau caffe concert in functie de locatie si eveniment, treceam usor pe anii 80, anii 90 si apoi piese pentru dans de la Rednex la Jungle Book, de la Menaito la Macarena, sarbe, hore, mix-uri pop si rock and roll.

Filmul vorbeste de cifra magica – 128 BPM frecventa la care inima ta intra in sincronism cu muzica si mediul si te droghezi cu feromoni natural. Piesele au fiecare BPM -ul in functie de stil si gen: bluess-urile – 80 – 85 BPM, reggae – 90 BPM, rock and roll and pop music 100 BPM si muzica electronica, house 120-140 BPM.

Filmul e o lectie de viata, de devotament, prietenie, angajament si …muzica. Dar se intampla totul atat de firesc, de natural, de intens…E genul acela de film pentru care te-ai uita over and over again pentru a reda in heavy rotation anumite scene…

Filmul m-a facut sa retraiesc experienta #UNTOLD si din perspectiva DJ-ilor care au urcat atunci pe scena CLUJ ARENA. Avicii, Guetta, Van Buren si multi altii.

11831800_10154079865662538_1074377847660837630_n

Am spus deja prea mult. Daca NU iubesti muzica, NU intelegi muzica electronica, n-ai ce cauta la filmul asta pentru ca nu vei inteleg nimic. E ca si cand ai incerca sa pui un caine sa-ti deseneze un tablou de Dali. Emotiile din muzica nu se invata se traiesc, se simt si te nasti cu ele. Dar daca esti acela care merge cu muzica dupa el in masina, in metrou, in vacanta atunci VIBREAZA cu MINE e si despre TINE!

Si ca sa simt filmul si mai bine alaturi de Madalina Pantucu, Georgiana Oprea si alti oameni speciali am trait ultimele beat-uri in batai de inger in Club BOA.

Bogdan Daradan

Din 4 septembrie in Cinema. Film distribuit de Freeman Entertainment. Si o piesa, una dintre zecile care apar in film mixate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.