Atelier de Idei, Social

Acel moment cand descoperi ingredientul cheie al unei nunti de poveste!-Tortul

Spread the love

Si…am ajuns! Nici nu zici ca esti in Romania. Un loc verde in proximitatea celui mai populat oras din Romania – Bucuresti. Un paradox care da un parfum aparte locului unde sunt acum. Se pare ca mirii chiar au avut inspiratie pentru ca se vede o piscina, iar apa are o nuanta de albastru precum cel mai pur lapis lazuli. Si daca locul are farmecul lui, cand am vazut masa cu prajituri, macarones si alte dulciuri, iar in spate trona imperial un tort conceput cu siguranta cu forme tort si alte accesorii de bucatarie mi-am zis – GATA, asa arata paradisul pentru un gurmand.

La cat de colorat arata tabloul, am crezut ca mirele le-a comandat special de la cine stie ce cofetarie dar apoi am aflat ca acest tablou intens poate fi al tau printr-o simpla cercetare pe internet. De exemplu, chiar si cu telefonul poti intra pe GOOGLE si sa scrii hobbychef si sa ai si tu propria bucatarie utilata complet la cele mai modern standarde. Intamplarea asta m-a facut sa ma gandesc la primele prajituri si dulciuri pe care mi le facea bunica, dar sa lasam istoria deoparte, zic.

Am intrat in sala de receptie. Unii dintre invitati aveau papion sau cravata neagra iar fetele etalau cele mai elegante tinute. E logic, doar e vorba de o casatorie. Desi, daca ma intrebati pe mine, cand am vazut platoul de prajituri mi-am zis ca pot sa dau comanda de dulciuri si pentru ziua mea de nastere sau petreceri cu bloggeri, nu trebuie neaparat sa ma insor J

In cazul de fata toata actiunea se intampla intr-o zona mai retrasa, iar unul dintre atractiile evenimentului raman pana la urma prajiturile. Dincolo de meniu, preparate, sarmale, lautari, eu cred ca la final nuntasii raman cu gustul dulce si acesta va fi cu siguranta tortul.

Si e magic sa savurezi un desert acompaniat de muzica potrivita, langa un pahar de rose fin. Poti incerca deserturile confiate, sau acele macarons multicolore, sau pur si simplu briosele, ciocolata sub toate veleitatile.

Dar cum arata bucataria de vis? Eu cred ca bucataria de vis vine echipata de Bilancia. Nu stii ce e Bilancia?

BILANCIA este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii. BILANCIA s-a infiintat in 1992 si este o societate cu capital integral romanesc. In prezent, numara peste 250 de angajati in Bucuresti si in sucursalele din Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Sibiu, Cluj, Bacau, in punctele de lucru Oradea, Arad, Ploiesti, Buzau, Galati, Suceava, Miercurea-Ciuc.

BILANCIA ofera peste 74000 de articole din domeniul utilajelor si accesoriilor profesionale. BILANCIA ofera clientilor urmatoarele servicii: consultanta de specialitate (realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului, training specializat pe utilaje si specificul locatiei), proiectare, finantare, mentenanta service, transport utilaje la locatie si punerea lor in functiune.

BILANCIA ofera utilaje pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii etc.

Pentru orice informatie referitoare la ofertele de accesorii si echipamente HoReCa, accesati site-ul. Va recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.