Atelier de Idei, Social

O poveste din domeniul medical cu happy-ending

Spread the love

Se spune ca valoarea unui om se vede nu din modul in care vorbeste, se imbraca, socializeaza, ci din modul in care isi alege prietenii, colaboratorii, partenerii, iar eu sunt fericit, pentru ca in ultima perioada am cunoscut oameni extraordinari si am prieteni extraordinari. Si, ceea ce e si mai important este ca unul dintre partenerii mei are grija de sanatatea mea. Numele lui – MedicalExpress. Cum ma ajuta? Simplu. La MedicalExpress gasesc produse conforme cu legislatia romaneasca si international legate de sanatatea mea.

De aproape doua saptamani ma chinui cu o raceala crunta cu febra, tuse magareasca si alte accesorii potrivit simptomelor de mai sus, iar acum o saptamana a fost varful de lance ca sa zic asa, al virusului. Nu m-am dat batut. Si am iesit afara cu patinele, m-am dezechilibrat si am cazut. M-am lovit groaznic dar am invins. Si sunt invingator azi dar, recunosc, n-as fi reusit fara ajutorul MedicalExpress, pentru ca oamenii de acolo m-au ajutat enorm cand a trebuit sa-mi aleg orteza pentru genunchi. Sa va spun despre ea.

Caracteristici – Orteza genunchi fixa

Este compusa din 3 parti distincte legate prin sistem de benzi Velcro. Orteza are un unghi fix de flexare a genunchiului datorita tijelor laterale si posterioare de aluminium. Este detasabila si este captusita cu material din  bumbac. Are posibilitate usoara de indepartare pentru a permite realizarea exercitiilor din timpul kinetoterapiei si vine cu o adaptare perfecta la grosimea  piciorului  prin ajustarea benzilor Velcro.

Asigura un confort sporit si o fixare optima si impiedica aparitia endemului, permite realizarea exercitiilor izometrice si mobilizarea pasiva a rotulei.

Indicatii – Orteza genunchi fixa

Este recomandata pentru traumatisme la nivelul genunchiului, pentru recuperare postoperatorie, pentru mobilizarea totala a genunchiului, pentru sustinerea in cazul fracturilor de rotula, pentru osteoartrita degenerative si bursite prerotuliene.

Acest produs este decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate! Pentru mai multe informatii privind pretul, contactati reprezentantul Medical Express corespunzator zonei dumneavoastra.

De am ales sa vorbesc despre asta?

Pentru ca e important ca atunci cand avem nevoie de servicii medicale profesioniste sa apelam la profesionisti. De asta am decis sa va recomand pentru astazi o experienta medicala desavarsita oferita de Medical Express.

Medical Express a luat nastere acum 20 ani, din dorinta de a aduce pe piata medicala din Romania calitatea internationala atat in produse, cat si in servicii. Ei si-au propus sa schimbam mentalitati, valori si stiluri de colaborare.  Din respect pentru pacienti, au ales sa fie transparenti in colaborarile lor, au livrat produsele celor mai cunoscuti producatori din domeniul medical.

De ce Medical Express?

Pentru ca lor le pasa cu adevarat de client. Le pasa pentru ca dincolo de produse si servicii stau vietile tuturor, iar de ele depinde calitatea actului medical. Clientii folosesc produsele cele mai potrivite pentru cazurile lor si ies multumiti din sediile Medical Express.

Ei sunt unici parteneri si distribuitori in Romania ai marilor producatori internationali, recunoscuti pentru calitate si inovatie: Coloplast, Manufacturas Vettel, THT bio-science Group. Medical Express sunt pe piata din 1998 si au relatii de colaborare cu toate CAS-urile din tara si experinta esentiala in acest domeniu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.