Atelier de Idei, IT&C

Din lumea celor care transporta

Spread the love

Intretinerea unei firme de transporturi nu este deloc usoara. Pe langa toate hartiile si birocratia de la noi prin care la urma urmei toate firmele mici sau mari sunt nevoite sa traca din pacate cu mari batai de cap, se mai adauga si intretinerea camioanelor, a remorcilor, a semiremorcilor , intretinere care nu este deloc usoara, precum in cazul autoturismelor sau dubelor, astfel ca aceasta trebuie sa fie atat de bine realizata astfel incat un camion, sau o remorca sa poata parcurge sute de mii de km fara nici o problema.

Indiferent de vechimea unui camion, a unui cap tractor, a unei remorci sau a unei semi-remorci, durata de viata si performantele acestuia sunt direct influentate de grija acordata. Nu exista autovehicule proaste din fabrica, exita doar autovehicule care ajung intr-o stare nu tocmai buna din cauza intretinerii defectuoase. O afacere in domeniul transporturilor are nevoie de camioane bune si bine intretinute, si chiar si second hand acestea pot parcurge distante impresionante.

Daca ne gandim de exemplu la remorca auto, remorca auto 750 kg este cea mai versatila si este una dintre cele mai recomandate optiuni pentru transportul marfurilor, fiind recunoscute pentru performante inalte dar si fiabilitate fiind foarte usor de intretinut.

Daca nu vreti o asemenea versiuni, puteti incerca sa achizitionati sau sa inchiriati un camion,o semiremorca sau cap tractor sau alte echipamente. Vorbim de echipamente atent verificate, bine ingrijite astfel incat sa poata garanta o durata de viata si performante maxime viitorilor proprietari.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul depozitulderemorci, sa aplicati filtrele dorite si in mai putin de-o secunda toate produsele conform nevoilor dumneavoastra vor fi afisate. Aceastea pot fi achizitionate bineinteles dar si inchiriate,  astfel incat daca doriti suplimentarea flotei doar pentru o perioada de timp, sa puteti face acest lucru cu costuri si birocratie minima.

Ce este depozitul de remorci? 

Este un loc unde gasesti toate brandurile care conteaza de remorci, pentru toate nevoile si serviciile pe care vrei sa le furnizezi. Trebuie doar sa accesezi site-ul si vei gasi tot ce ai nevoie.

Ce permis iti trebuie ca sa circuli cu o remorca auto?

Fiecare categorie de permis are menționată la final remorca auto cu care ai voie să circuli așa că, înainte de a pleca la drum, cel mai bine este să vă aruncați un ochi pe legislația auto în vigoare. Acest lucru este exprimat sub forma unui raport între masa totală a ansamblului de vehicule cu care se face transportul și masa totală maximă autorizată a remorcii. Spre exemplu la categoria B, ansamblul format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B și o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu trebuie să depășească 750 kg.

Unde se înmatriculează remorca auto?

Remorca auto, la fel ca autoturismul, se înmatriculează permanent, temporar sau pentru probe, la autoritatea competentă în raza căreia proprietarul își are domiciliul sau sediul, pentru persoane române, ori reședința sau domiciliul, în cazul cetățenilor străini. Remorcile de la depozitulderemorci respecta legislatia in vigoare si toate verificarile tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.