Fără categorie

10 tipsuri despre de ce si cum sa te REFINcombini cu 0 costuri cu…BCR!

Spread the love

S-a tot spus si se mai spune despre banci ca sunt acele institutii care iti dau o umbrela cand afara e Soare si o cer inapoi cand afara ploua. Numai ca nu t0ate bancile sunt asa. BCR a inceput o revolutie printr-o intoarcere de 180 de grade catre client, catre stakeholderi, catre societate.

Nu demult, BCR a fost prima companie si este in continuare prima companie din Romania care a raportat despre activitatile sale de CSR dupa standardele GRI G3. Detalii aici!

Azi, BCR a inteles ca o alta provocare pentru portofoliul ei de clienti este REFINANTAREA. Intr-o societate in care majoritatea romanilor au credite in euro, dolari sau franci elvetieni, intr-o societate in care sunt romani cu mai mult de doua credite, BCR vine cu o oferta care sparge orice concurenta. BCR te invata in 10 pasi cum sa te REFINcombini eficient cu cheltuieli minime si satisfactie maxima.

Dar inainte de a dezvalui „Decalogul bancar”, trebuie sa explic notiunea de REFINANTARE.

Sa presupunem ca esti persoana Xescu care are un credit la masina, un credit de nevoi personale contractat pentru o excursie in Dubai si doua carduri de credit unul la banca Yint, celalalt la banca Zzad.

Sa mai presupunem ca in total, Xescu plateste pe luna pentru aceste credite suma de 900 de RON.

Prin REFINcombinare cu BCR, nu numai ca nu mai trebuie sa platesti la „n” banci, ci si ratele se topesc intr-o rata mai mica, mai simpla, mai usor de suportat. Nu e cool!?

Provocarea de a scrie Decalogul REFINcombinarii a venit pe doua fronturi. De la Chinezu.eu cu proiectul blogalinitiative si de la Revista Biz care supervizeaza contentul economic al postarilor referitoare la campanie.

Primul Decalog – De ce PRO REFINcombinare

1 – Prima chestie cea mai importanta – REDUCI CHELTUIELILE

2 –  Daca REDUCI CHELTUIELILE faci ECONOMII

3 – Daca faci ECONOMII gestionezi mult mai usor DATORIILE catre banca

4 – Daca ai doar o DATORIE inseamna ca PLATESTI o SINGURA RATA catre o SINGURA BANCA

5 – Daca platesti la o SINGURA BANCA poti obtine prin REFINcombinare BANI SUPLIMENTARI

6 – Daca obtii BANI SUPLIMENTARI poti schimba MONEDA in care ai facut creditele anterioare la „n” banci

7- Daca ai schimbat MONEDA poti schimba si TIPUL DE DOBANDA din variabila in fixa sau invers

8- Daca ai schimbat TIPUL DE DOBANDA poti modifica si STRUCTURA DOBANZII

9 – Daca ai modificat STRUCTURA DOBANZII poti BENEFICIA si de alte ACCESORII ale creditului de REFINcombinare

10 – Daca alegi ACCESORII ale creditului de REFINcombinare poti primi GRATUIT din partea BCR asigurarea de imobil pe perioada de creditare

CINE si ce credite se pot REFINcombina cu BCR?

1. Creditele de consum fara garantii reale (inclusiv descoperiri de cont)

Aici avem creditele de consum fara destinatie (gen am imprumutat 10.000 de euro de la banca pentru mall, excursii, telefoane, masina, etc etc) si cardurile de credit.

2. Creditele de consum cu garantii reale

Aici avem un meniu mai bogat care cuprinde credite de consum, credite imobiliare, credite ipotecare si card de credit (Exceptii: creditul ipotecar pentru construire pana la finalizarea imobilului si a creditului Prima Casa)

3. Creditele de consum cu destinatie

Creditele de consum cu destinatie pot refinanta doar credite de consum cu aceeasi destinatie stabilita prin contractul de credit. Exemplu: un credit pentru achizitionarea unui autovehicul poate refinanta doar un credit cu aceeasi destinatie, adica, achizitie autovehicul

”5 de 0″ la REFINcombinarea cu BCR

1. COMISIONUL = 0 cu BCR

Doar la BCR comisionul de analiza a dosarului de refinantare este 0. Mai exact, te duci la BCR cu dosarul de refinantare si acolo un agent specializat iti va citi dosarul GRATUIT. Nu vei plati nimic pentru consultatia financiara. NIMIC, NIMIC, NIMIC! Te REFINcombini super smecher cu BCR!

2. EVALUAREA imobilului in cazul creditelor garantate cu ipoteca = 0 cu BCR

La BCR, pentru un apartament, costul de evaluare este de 300 de RON plus TVA, dar, pe perioada campaniei nu se percepe costul de evaluare pentru evaluarea creditelor refinantate. Prin urmare, e GRATIS si evaluarea apartamentului tau. Nu-i asa ca REFINcombinarea cu BCR e cea mai tare chestie de la inventarea rotii pana in prezent?

3. Costurile notariale = 0 cu BCR

La BCR costurile notariale sunt zero, fiind suportate de banca pe perioada campaniei. Vrei si tu acum sa te REFINcombini, nu!?

4. Costurile asigurarii creditului = 0 cu BCR

Costurile cu asigurarea (in cazul in care acesta este solicitata de banca si nu este inclusa in costul creditului). In functie de tipul creditului contractat, la BCR costul asigurarii imobilului este zero, asigurarea fiind oferita gratuit la valoarea creditului acordat in urma refinantarii.

5. Costurile adresei = 0 cu BCR

Costul adresei (acord instituire ipoteca de rang subsecvent) din partea institutiei bancare sau nonbancare de la care se refinanteaza creditul va fi suportat de catre BCR pe perioada campaniei.

NU MAI STA SI REFINcombina-te cu BCR!

0 gânduri despre „10 tipsuri despre de ce si cum sa te REFINcombini cu 0 costuri cu…BCR!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *