Fără categorie

Cum vad eu campania de promovare SMART BCR

Spread the love

Daca in urma cu putin timp vorbeam despre REFINcombinarea cu BCR, e randul sa scriu despre cum vad eu o companie de promovare pentru acest tip de serviciu bancar. Prin urmare voi veni cu cateva concepte de spoturi pentru media online si offline.

Pentru TV

Un tip imbracat casual alearga prin oras, ajunge la o banca, scoate un teanc de bani si plateste, iese, alearga din nou si ajunge la alta banca,  scoate si aici un teanc de bani si plateste, iese din nou, alearga si mai repede, ajunge la alta banca unde scoate un teanc de bani si plateste. In drum spre casa vede un afis cu oferta SMART BCR.

Se schimba planul si perspectiva temporala si acelasi tip, luna urmatoare, imbracat la costum, scoate cateva hartii de bani si plateste relaxat la BCR. SLOGAN – Fii SMART, Fii relaxat. Refinanteaza creditele cu BCR!

Pentru Radio

Dialog intre doi colegi de job.

– Unde te duci amice?

– Sa-mi platesc creditele.

– Si cu lista aia ce faci?

– Mi-a notat nevasta bancile, conturile si adresele sa nu le incurc.

– Amice, fii SMART si fa ca mine. Si eu merg sa-mi platesc creditele, doar ca le am pe toate intr-un loc, la BCR. Acum am rata mai mica, sunt mai relaxat, si am primit si ceva bani in plus. Refinanteaza cu BCR si iti raman bani si pentru vacanta!

Pentru print si online

Pentru print si pentru versiunea flash de online as schimba piramida cutiilor intr-o piramida inversa. De ce!? La modul cum e ilustrata campania acum poti intelege ca strangi toate creditele mai mici intr-o cutie mai mare si ca nu mai platesti x la banca A, y la banca B si z la banca D ci platesti x+y+z la BCR. Pentru a evidentia si mai bine avantajele refinantarii as fi facut invers. Cutia mai mica BCR si restul intrau in acea cutie.

Pe online e si mai simplu. As crea un banner interactiv cu mai multe cutii mari si mijlocii cu diferite tipuri de credite inscriptionate si cu mouse-ul le-as pune in cutia mica BCR. La finalul operatiunii as fi pe site-ul cu widget-ul de calcul al creditului.

Sa vedem, sa vedem, sa vedem cum se va termina campania de promovare SMART BCR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.