Fără categorie

World Class Romania a ajuns si mai aproape de tine, intr-o locatie de senzatie

Spread the love
Pipera Plaza va găzdui cel mai nou club de fitness World Class România, lider în industria wellness-ului autohton. Brandul internațional se alătură celui mai recent proiect comercial din capitală, Pipera Plaza, în cadrul căruia va deschide, în luna decembrie, cel de-al 18-lea centru din rețeaua World Class România.
pipera PLaza
 
Cu o suprafață totală de peste 1.470 de metri pătrati, World Class Pipera Plaza include o sală de sport cu echipamente de ultimă generație și programe de antrenament alături de cei mai buni instructori. Pe lângă serviciile de gym, group fitness, cardio și personal training, în centrul World Class din Pipera Plaza vor exista și zonele de functional training și cross fitness.

 
Odată cu deschiderea centrului World Class, Pipera Plaza întregește tenant mix-ul și răspunde nevoilor comunitătii de proximitate (atât din zona rezidențială, cât și din zona de business) de petrecere a timpului liber într-un mod eficient și sănătos.
PP2Pipera Plaza este un concept autentic care îmbină în mod ideal shopping-ul, timpul liber și entertainment-ul, ceea ce a captat încă de la început interesul a numeroase branduri românești și internaționale, printre care și World Class. Brandurile Uncle John by Old Brick Pub și Sensiblu s-au alăturat și ele proiectului comercial, deschizând de curând două unități în incinta Pipera Plaza.
 
Mai mult decât atât, Alpha Property Group va inaugura la finalul lunii noiembrie și faza a doua a proiectului, astfel că pe clienții Pipera Plaza îi așteaptă noi surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *