Fără categorie

VODAFONE ROMANIA ti-a adus telefoanele momentului – iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Spread the love

“iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai asteptate terminale ale momentului, sunt disponibile din 9 octombrie in intreaga retea de magazine Vodafone si ale partenerilor.

poza 2

 “Ne face placerea sa oferim cel mai bun iPhone in cea mai rapida retea. Suntem mandri pentru cea mai recenta recunoastere a performantei retelei noastre – in septembrie 2015, am fost recunoscuti drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, potrivit unui studiu extins emis de OpenSignal”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit 

Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori in cea mai rapida retea 4G, alaturi de  abonamentul RED 89, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Noile terminale sunt puse in valoare de Supernet™, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

 Recent, Vodafone Romania a fost desemnata drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat in 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal. Informatia din raport are ca sursa 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *