Actualitate, Tineri

Vladimir – Live session la Noaptea Alba a Coworking-ului

Spread the love

,,Muzica este calatoria noastra, a tuturor. Este asezata ca o samanta in sufletele noastre dinainte sa ne nastem. Este poate cel mai aproape de ceea ce reprezentam ca oameni: vibratie, energie pura. Are capacitatea sa ne transporte de aici acolo, sincer si frumos, in armonie cu natura din care facem parte. Acesta este drumul meu printre note.” – Vladimir

Daca sunteti curiosi sa aflati cine este Vladimir, Save the Date. 13 noiembrie – Gabroveni, nr. 9 – The Atelier

De ce NOAPTEA ALBA a Coworkingului?

Marți 13, chiar 13 noiembrie, te invitam sa descoperi un spatiu de Cooworking creativ și unicat. Și pentru că legendele urbane spun că marți 13 e o zi cu ghinion, noi ne-am gândit să vă oferim un spatiu colorat unde ne vom juca – Dixit, Monopoly, Activity, vom testa o aplicație intuitivă, vom avea un număr magic de mentalism cu carti și concerte epice live.

TheAtelier.ro

The Atelier.ro este un loc unicat prin concept, design, pasiune. Este localizat ca-n cartile cu Harry Potter între două străzi celebre din Orașul Vechi din București, Lispani și Gabroveni. Aici poate fi oaza de liniste si creativitate la numai cativa pasi de centrul cel mai viu al orasului. De ce sunt unici? Pentru ca vorbim de primul spațiu de colaborare unde esti tarifat pe oră în România. In plus ai acces la o varietate de birouri.

Vrei să începi o afacere nouă în cea mai avansată economie a Europei în 2018? Aici e biroul tău. Puteți să-l închiriați cu ora, pe zi sau pe lună. Toate asociate cu o cafea sau un suc proaspăt.

TheAtelier.ro doreste sa vina in spijinul tinerilor, antreprenorilor si start-up-urilor care isi doresc inceperea unei afaceri la inceput de drum. Pentru ca majoritatea initiatorilor unei afaceri pornesc de obicei doar de la o idee de afacere si de cele mai multe ori nu au cunostintele necesare instalarii si implementarii unui proces incipient al unei afaceri, TheAtelier.ro, impreuna cu partenerii, poate asigura startul si derularea primelor luni, in speranta unei facile maturizari in piata pe care doresc sa activeze.

Orice idee de afacere porneste cu infiintarea juridica a societatii, conduita si reglementari financiare si nu in ultimul rand imaginea de brand profesional.

Vino pe 13 noiembrie sa aflam povesti, sa intalnim oameni, sa devenim povesti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *