Atelier de Idei, IT&C, Tineri

Archos Safe T-mini: Chiar ai nevoie de el daca ai in portofoliu crioptomonede – review video

Spread the love

ARCHOS Safe T-mini

Safe-T mini este noul portofel hardware de Archos, introdus în lumea cripto în iulie 2018. Acesta este primul portofel hardware lansat de compania franceză de tehnologie care a atribuit procesul de fabricare a hardware-ului unui partener cu sediul în Verquin, în nord din Franța. Archos se străduiește să concureze cu cei de la Ledger Nano S, Trezor, Keepkey și Coolkey, oferind o soluție accesibilă și sigură pentru deținătorii de criptografie. L-am primit in teste, l-am folosit si experienta cu el este extrem de facila si intuitiva.

Cum am folosit eu cold wallet-ul?

Eu l-am conectat pentru Bitcoin prin Electrum si am legat cold wallet-ul de platforma Global Crypto World. Mai jos am atasat o demonstratie elaborata de configurare a device-ului si conectarea cu alta platforma.

De ce ai nevoie si tu de un portofel hardware? 

Ai in portofoliu criptomonede? Este simplu. Este responsabilitatea dvs. să vă păstrați în siguranță criptomonedele și să vă amintiți mereu că portofelul dvs. este la fel de sigur ca și cheile, parolele, conturile social media. Cele două modalități cele mai sigure de a vă păstra fondurile cripto departe de activitatile de hacking sunt cold wallet-urile. Portofelele hardware vă permit să vă păstrați cheia privată offline și departe de ochii curioși, chiar dacă computerul sau conexiunea sunt compromise.

ARCHOS Safe-T Mini este compatibil cu mai mult de 75% din cripto din piață (incluzând Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash). Se adaugă în mod regulat noi monede, iar Archos urmărește să ofere suport pentru portofel pentru cât mai multe cripto. Din păcate, pentru moment, Safe-T mini nu are suport pentru XRP și câteva alte monede populare, inclusiv NMC și Dogecoin.

Siguranța este principala preocupare atunci când selectați un portofel hardware pentru a vă stoca valutele și aplicațiile digitale. Archos Safe-T mini dispune de spațiu de stocare offline pentru chei private folosind o memorie criptată (memorie Crypto). O memorie EEPROM securizată (memorie programabilă numai pentru citire programabilă) asigură conținutul și poate fi ștearsă și reprogramată numai prin activarea unor coduri de tip PIN, făcând dispozitivul extrem de sigur împotriva atacurilor. Safe-T mini este construit pe software-ul recunoscut și testat Trezor.

Archos Safe T-mini castiga multe puncte la design

Designul său mic și ușor va fi apreciat de mulți utilizatori, iar corpul de policarbonat va proteja probabil dispozitivul de contactul accidental cu picaturi de apa. Archos Safe-T mini dispune de un ecran OLED cu o rezoluție de 128 x 64 pixeli, permițând utilizatorului să vizualizeze ușor informațiile cu privire la tranzacțiile efectuate. Unii utilizatori ar putea fi preocupați de lipsa de protecție a ecranului, deși dispozitivul ajunge cu o husă și o curea de mână la îndemână pentru siguranță. Safe-T mini are două butoane care permit utilizatorului să activeze și să execute cu ușurință toate acțiunile necesare pe dispozitiv.

Activarea Safe-T mini este proces rapid, facilitat de mesajele clare atât pe dispozitiv, cât și pe pagina de configurare Archos, care apare în fiecare pas al drumului. Pentru mai multe informații, consultați ghidul de configurare de mai jos. Verificați întotdeauna că ați accesat site-ul Safe-T mini prin linkul corect (https://safe-t.io/) pentru a evita site-urile înșelătoare și schemele de phishing. Pentru bitcoin trebuie sa va descarcati apoi Electrum pentru a accesa meniul si interfata cold wallet-ului. Succes si tranzactii reusite!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.