Fără categorie

VIZIUNI – Un thriller captivant pana in ultima secunda

Spread the love

Filmul Viziuni ai fi tentat sa-l simti ca un film Horror, sa crezi ca-i un film Horror, mai ales ca in spatele lui se afla  Kevin Greutert, omul din spatele primelor CINCI filme SAW. Din fericire pentru unii sau din pacate pentru altii e doar un thriller care prinde.

12036975_855897597840640_9054381351679083665_n

Filmul incepe cu un accident de masina dupa care personajul principal – Isla Fisher ajunge intr-un satuc uitat de lume dintr-o zona apropiata de Mexic unde vrea sa creasca vita de vie, sa faca vin si sa creasca un copil. Pe Isla o stiti din filmul – Now You See Me. Sunt zvonuri ca ar aparea si partea a doua.  Ce se intampla in film?

Lăsând în urmă viaţa agitată de la oraş, tânăra Eveleigh (Fisher), care va deveni în curând mamă, îl urmează pe soţul ei, David (Mount), la frumoasa sa casă de la ţară, unde cultivă viţă de vie. Ramane insarcinata si, potrivit unor specialisti, se spune ca anumite mame dezvolta un anumit simt, un al saselea simt si eroina noastra incepe sa aibe viziuni, vedenii, sa auda si sa simta lucruri.

Eveleigh încearcă cu disperare să dovedească că nu e nebună. Ea îi determină pe localnici să-i dezvăluie secretele acestei podgorii bântuite, unde locuieşte acum împreună cu soţul ei, doar ca podgoria…Dar ma opresc aici pentru ca nu vreau sa fiu spoiler 🙂

12036727_858829310880802_4502856165097421556_n

➡ Ce place la acest film ?

Suspansul. Ai impresia ca privesti la un film cu demoni, spirite malefice, fantome cand totul e altfel, totul e diferit, nimic nu e ceea ce pare in aparenta nici macar cele mai banale lucruri.

Jocul actorilor e credibil – Isla Fisher (Now You See Me), Eva Longoria (Brooklyn Nine-Nine – TV Series), Anson Mount (Non-Stop), Jim Parsons (The Big Bang Theory – TV Series), şi Gillian Jacobs (Community – TV Series), atat de credibil incat „the bad caracters” n-ai idee cine sunt si cum arata pana in ultima clipa cand iti apar in fata.

Peisajele accentueaza noda de lugubru si modul in care sunt filmate anumite scene chiar dau senzatia de creepy stuff

➡ minusuri

Sunt multe scene moarte, timpi morti, as fi comprimat toata nebunia intro durata mai scurta. Recomand filmul PENTRU cei care vor un thriller cu final neasteptat 🙂 Din 18 septembrie in Cinema. Film distribuit de Intercom Film.

0 gânduri despre „VIZIUNI – Un thriller captivant pana in ultima secunda”

  1. Filmul asta trebuie vazut, clar. Vreau neaparat sa ma uit cat de curand. Am vazut ca pe 17 apare in cinema, cel putin asa-i mentionat in video. In articol spui ca apare pe 18, sper ca la noi. O sa ma interesez cat de curand, e super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *