Fără categorie

DO the Right Mix and…FREEZE!

Spread the love

Nu stiu daca stiti toti, dar in perioada 16 – 22 septembrie s-a intamplat in Europa fenomenul “Saptamana Mobilitatii in trafic”. Eu am abordat acest subiect in cadrul unui material despre Bucuresti vazut de pe bicicleta si, pentru ca materialul meu a placut celor de la DWF.ro am avut sansa sa urmesc un spectacol de improvizatie inedit la BordelloS.

12036445_10206389318344770_8794877252382150509_n

Initiativa proiectului DO THE RIGHT MIX apartine Comisiei Europene si a vrut sa fie o campanie prin care să comunice faptul că cel mai bun mod de a te deplasa prin oraş este printr-un mix de mijloace de transport. Si pentru ca modul formal de comunicare nu era suficient s-a apelat la o trupa de teatru de improvizatie, trupa FREEZE.

M-am bucurat pentru ca am revazut-o pe Adriana Bordeanu, o veterana in materie de IMPRO pe care am avut sansa sa o urmaresc de cateva ori alaturi de fetele de la trupa Iele.

➡ Groparul Ofticat, cel mai bun moment de IMPRO

Nu spun asta pentru ca titlul a fost ales de mine, din public, ca si spectator ci pentru ca chiar au avut haz. Nu stiu cum au facut improvizatorii de au ajuns la o bicicleta ingropata cu tente erotice 🙂

Dupa acest moment inspiratia s-a mai pierdut pentru ca umorul lor a inceput sa paleasca. Au mai fost mici zvacniri dar eu personal, am plecat mai repede pentru ca nu mai simteam show-ul. Acum nu stiu daca de vina a fost vremea de afara sau modul in care statea publicul, sau chiar publicul, cert este ca N-A fost un super mega hiper extra show, dar m-am simtit bine.

Personal,  simt ca Adriana se integreaza mai bine alaturi de fete dar pana la urma e alegerea ei cu cine si in ce formule improvizeaza.

Eu am fost la spectacol insotit de un „new”entry” in materie de blogging, alias Alexandra Cristea de la bittersweet si am facut si cateva fotografii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *