Fără categorie

Visul oricarui barbat, implinit in Belgia: 2.500 de sortimente si moduri de a savura berea

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

10Un restaurant din Bruxelles a stabilit un record, oferind cea mai mare varietate de bere comercializată vreodată într-un singur local.

În 2004, Delirium Cafe a început cu un meniu care cuprindea 2.004 sortimente de bere, iar acum stocul s-a mărit la 2.500. Cele mai multe sunt de provenienţă belgiană, dar în pivniţele localului sunt reprezentate şi alte 75 de ţări, printre care şi unele a căror tradiţie în materie de fabricarea berii este aproape inexistentă, cum ar fi Rusia sau Sri Lanka. Meniul de bere are peste 200 de pagini, iar sortimentele variază de la berea din fructe până la cea tradiţională belgiană. Vizitatorii barului mărturisesc că vin aici nu numai din plăcerea de a degusta, ci şi pentru lectură, deoarece un astfel de meniu are şi valoare literară, fiecare tip de bere fiind însoţit de o descriere amănunţită a originii sale. CITESTE MAI MULT

0 gânduri despre „Visul oricarui barbat, implinit in Belgia: 2.500 de sortimente si moduri de a savura berea”

  1. Am fost si eu acolo vara trecuta cand am trecut prin Bruxelles. Este o super berarie si nu numai ca ofera multa bere, dar ofera si o atmosfera pe cinste, muzica buna si tot tacamul. Am fost cu colegii si era ziua unuia din ei si am sarbatorit acolo. Super, inca o data, m-as duce zilnic acolo daca as fi locatar in Bruxelles.

    Au o adevarata enciclopedie de beri, de prin toate tarile, am gasit si Bergenbier si Ursus (produse romanesti), intr-adevar.

    Beraria batuse in 2004 recordul pentru ca oferea cele mai multe sortimente. Ma si intreb de unde au mai gasit inca 496 de sortimente…

    Si sa stiti…am vazut si femei destule pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *