Fără categorie

Viata bate filmul, pentru ca absurdul are sens!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

She’s Funny that way/Viata bate filmul” este povestea unui regizor care, dupa o noapte minunata petrecuta cu o prostituata, o convinge pe aceasta (nu pe gratis, insa), sa renunte la meseria ei si sa-si urmeze visul. Zis si facut! Cu 30.000 de dolari in buzunare, blonda asculta de sfatul barbatului influent si ajunge o renumita actrita, dupa ce castiga o auditie pentru un rol de prostituata intr-o piesa de teatru de pe Broadway.

Scenariul este pe catde alambicat, pe atat de comic. Umor de situatie, umor de replici, scene amuzante si…apariții cu adevărat neașteptate și asta nu e o figură de stil.

Regizorul, sotia lui, noua actrita, adica vechea prostituata, batranul obsedat de ea, detectivul batranului obsedat de ea si fiul acestuia, care e de fapt colegul regizorului, dau viata unui scenariu cu adevarat de pe Broadway, dar bine jucat.

Comedia nu va fi uitata prea usor datorita replicii cu care regizorul schimba vietile a numeroaselor dame de companie, `Squirrels to the Nuts`, dar si prin aparitia surprinzatoare in film a unui regizor pe care, crede-ma, NU te asteptai sa-l vezi intr-un astfel de film. Oare cine sa fie, cine sa fie!?

Nu vă las niciun indiciu ca să mergeti in cinema.

Va las pe voi sa vedeti ce rol joaca acesta in filmul ce marcheaza reintoarcerea mult asteptata a marelui regizor Peter Bogdanovich, unul din cei mai apreciati regizori ai cinematografiei mondiale, dupa o absenta de 12 ani, timp in care a regizat trei filme de televiziune, precum si documentarul castigator al unui premiu Grammy, “Runnin’ Down A Dream: Tom Petty and the Heartbreakers”, dar si o versiune revizuita si extinsa a documentarului extrem de apreciat “Directed by John Ford.”

Distributia este formata din nume ale primului esalon de actori de la Hollywood: Owen Wilson, Imogen Poots, Jennifer Aniston, Will Forte, Kathryn Hahn si Rhys Ifans.

She’s Funny that way/Viata bate filmul” va rula in cinematografele din Romania din 8 mai. Un film distribuit de RoImage 2000.

BY: Raluca Cojocaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *