Fără categorie

HOT Pursuit – O comedie aplaudata la scena deschisa!

Spread the love

Comedia HOT PURSUIT chiar e comedie. N-are legatura cu titlul, pentru ca initial, cand am aflat de ea, m-am gandit la un alt film esuat din seria NFS. Dar m-am inselat amarnic. Cuplul Reese Witherspoon si Sofia Vergara poate fi gandit ca noul STAN si Bran varianta feminina.

Reese, cu nume de Rose Cooper in film pare o lingurita plana. No shapes, no sex-appeal, asta pana la un punct.

Sofia Vergara, o varianta hispanică a Pamelei Anderson, daca înțelegeți ce vreau să zic.

Amandoua se potrivesc precum uleiul și apa, windows și MAC sau smartphone si batranul de 88 de ani de la Posta din Ciolpani.

Povestea e un usor cliseu de la Hollywood. Un mafiot gen NASUL mexicanilor, care facea trafic cu droguri si omora tot ce prindea, este amenintat cu puscaria pe viata de o familie care dorea sa depuna marturie impotriva lui. Avem politisti corupti, cateva gloante, masini si cam atat cu actiunea.

In schimb comedia e spumoasa de la prima scena pana la ultimul cadru. E atat de consistenta incat, la final, spectatorii au ramas ca sa rada cu lacrimi la scenele de making-of.

Cele două actrițe zici ca s-au ,,turnat” una dupa cealalta si se completeaza in modul cel mai hilar cu putinta intr-un scenariu dement.

Witherspoon și Vergara nu au fost doar actrițele principale din film, ci producător, respectiv producător executiv. Acesta este un motiv în plus pentru care Vergara și-a dorit să primească rolul. „A fost prima dată când am fost un producător executiv pentru un film, iar Reese are deja experiență în acest domeniu, așa că m-am gândit că ar fi frumos pentru mine să lucrez cu ea şi din acest motiv”, a mărturisit ea.

Ce nu mi-a placut la film ? Ca a fost scurt. A curs atat de natural si firesc, iar scenele in care cele doua actrite simulau un cuplu de lesbiene sau paruielile frecvente au facut deliciul intregii sali de cinema. Sincer, chiar m-am ofticat ca a tinut doar atat. Il recomand cu o urma de ranjet care mi-a ramas pe fata si pe care nu o mai pot sterge :)))

Filmul „Hot Pursuit / Urmărire periculoasă” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 8 mai 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *