Fără categorie

Vezi de ce Philips s-a auzit atat de bine la IFA Berlin 2015

Spread the love

La IFA Berlin 2015, Gibson Innovations a prezentat noi modele de căști Philips, adevărate soluții pentru divertisment, care rezolvă ”nevoi” de bază: căștile care anulează zgomotele ambientale, căștile care se conectează în pereche la un singur device pentru ca două persoane să asculte aceeași muzică, în același timp, căști special proiectate pentru copii care limitează volumul la 85 de decibeli și căști pentru persoanele în vârstă cu dificultăți de auz.

 Noile căști wireless din gama Active Noise Canceling (ANC) vor schimba modul în care ascultați muzică, astfel că nu mai trebuie să vă faceți griji legate de zgomotele din mediul înconjurător. Tehnologia ActiveShield ProTM elimină 99% din sunetele perturbatoare din jurul vostru. Căștile au patru microfoane (două externe și două interne) care monitorizează sunetele din afară și le anulează eficient, astfel încât nu veți mai auzi niciun sunet din mediul înconjurător și puteți asculta melodiile preferate fără a fi perturbați.

image010

Modelul Philips SHB9850NC oferă o autonomie de 16 ore și, datorită microfonului încorporat și a comenzilor tactile, vă permite să efectuați ușor comenzi și să răspundeți apelurilor telefonice. Se împerechează rapid cu dispozitivele portabile prin tehnologie NFC și, când se termină bateria, pot fi conectate prin cablu pentru a vă bucura în continuare de ritmurile preferate.

 Tot wireless, dar intrauriculare, noile modele Philips SHB5900 vă oferă în premieră posibilitatea de a conecta două perechi de căști la același player, datorită tehnologiei MusicChainTM, via Bluetooth, pentru a asculta împreună aceleași melodii. Nu mai trebuie să ascultați pe rând și totul se face printr-o simplă apăsare a unui buton. Se conectează la dispozitivele portabile prin Bluetooth și NFC și sunt disponibile în șase variante de culoare. De remarcat este faptul că au difuzoare de 8mm, capabile să redea un sunet clar și cu un bas puternic, iar bateria, cu o autonomie de 8 ore, este integrata pe cablu, astfel încât căștile sunt ușoare și comode.

Copiilor le place să asculte muzică! Studiile arată că 70% dintre părinții care au copii cu vârsta sub 12 ani le permit acestora să utilizeze căști, dar doar 6% dintre modelele existente pe piață sunt proiectate special pentru cei mici*. Pornind de la aceste date statistice, Gibson Innovations a proiectat special pentru copii căștile Bluetooth Philips SHK4000 cu limitatoare de volum care împiedică sunetul să depășească 85 decibeli**, astfel încât nu pot dăuna auzului acestora. Au microfon care le permite copiilor să vorbească și la telefon, banda de susținere este ajustabilă, iar pernuțele moi sunt confortabile. Sunt disponibile în două variante de culoare (bleu cu mov și bleu închis cu bleu deschis) iar în pachet copiii vor găsi stickere pentru personalizare.

Pentru persoane în vârstă cu dificultăți de auz, Gibson Innovations lansează căștile wireless Philips AudioBoost(SCC5001) pentru televizor. Se conectează foarte simplu la televizor prin intermediul unui transmițător special, cu rol și de încărcător. Au un design în formă de stetoscop, astfel încat pot fi utilizate chiar și de către cei care poartă ochelari, și sunt comode la folosirea pe perioade lungi de timp.

Volumul fiecărei căști poate fi ajustat independent, pentru fiecare ureche, și pot fi conectate până la patru perechi de căști la un singur transmițător. Volumul televizorului poate fi pe modul ”Mute” sau la orice alt nivel, astfel încât și ceilalți din cameră, care nu poartă căști, să asculte conform preferințelor.

În plus, căștile Philips AudioBoost au microfon încorporat care preia și amplifică sunetele din mediul înconjurator, astfel încât cei care le poartă să poată participa fără reținere la conversațiile familiei.

Despre Gibson Innovations

Suntem Gibson Innovations și iubim muzica. Combinăm inovația, sunetul excelent și designul sofisticat pentru a crea produse în domeniul muzical și de divertisment pentru brandurile aflate în portofoliul nostru:  Philips, Philips Fidelio, Gibson, GoGear, Onkyo și Trainer.

Facem parte din compania Gibson Brands Inc, una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din lume, în domeniul muzical, cu un portofoliu de produse și branduri care cuprinde întreaga călătorie în muzică: creație, interpretare și experiență.

Pentru ultimele noastre știri vizitați: www.gibsoninnovations.com/news, www.facebook.com/PhilipsSound.

În România, Gibson Innovations comercializează produse electronice audio-video marca Philips: sisteme home cinema, sisteme și microsisteme audio, sisteme de boxe, boxe portabile, radiouri, DVD playere, Blu-ray playere, MP3/MP4 playere, căști, ceasuri cu alarmă, accesorii multimedia, rame foto, telefoane DECT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.