Fără categorie

Un altfel de Revelion incepe la teatru In CUlise si se continua pe scena vietii

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Pentru cel de-al cincelea an consecutiv, Teatrul În Culise organizează un revelion cu spectacol, însă în acest an are loc o premieră – petrecerea dintre ani va avea loc chiar în sala de spectacol! Pe 31 decembrie de la ora 19:00, mansarda transformată în teatru de pe Calea Călărașilor nr. 55 găzduiește o petrecere cu un program special de comedie românească, muzică live și dans.

Revelion 2016

Revelionul ca altădată #5 organizat de În Culise oferă o experiență unică și irepetabilă – cu scheciuri și comedie ”ca altădată”, mâncare fabuloasă și licori magice, dansând printre stele și ciocnind paharele cât este noaptea de lungă.

În meniul Revelionului ca altădată sunt incluse: o gașcă de prieteni, momente comice și glume proaspete, muzică live, dans, open bar și open buffet plus câteva surprize delicioase. Pe scenă se vor urca Alex Vlad, Bianca Mateescu, Grațiela Popa, Mihai Bădoi și Ionuț Gurgu, iar atmosfera va fi condimentată de Cristian Bajora, Florin Frățilă și asistenta lor, Teodora Roșu.

Spectacolul nopții dintre ani va readuce pe scenă momente celebre ale anilor ’80, dar și scene comice ale vieții de zi cu zi, iar în muzica live cântată de Vasile Pitonov și Mihai Moșoi va delecta publicul cu folk și colinde. Cu experiența de club, Ivanna se va asigura că muzica este ceea ce trebuie pentru a insiga pe toată lumea să danseze și să se simtă bine.

Mai sunt cinci zile în care se pot achiziționa bilete la preț redus – Până pe data de 15 Decembrie 2015 îți poți achiziționa biletul la revelion pentru numai 300 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 400 lei.

Biletele se pot achiziționa ulterior rezervării din Calea Călărașilor nr. 55 (Teatrul În Culise din mansarda La Scena). Pentru informații și rezervări 0735.026.762 sau teatru@inculise.ro.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, OrașulM.eu, Radio Romania Cultural, 4arte.ro, PeLipscani.ro, Cinemagia, CalendarEvenimente.ro, Eva.ro, InOras.ro, Autentici.ro.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *