Divertisment, IT&C, Tineri

Tips and tricks ca să câștigi bani când faci cumpărături online

Spread the love

Azi, în 2022, când mai avem câteva zile până se schimbă anul, sectorul de e-commerce din România e din ce în ce mai profitabil. Potrivit publicației profit.ro, sectorul e-commerce românesc a atins pragul de 6,2 miliarde de euro la finalul anului 2021, cu aproximativ 10% mai mult decât în 2020. Mai mult decât atât, potrivit ultimului raport Eurostat publicat în ianuarie 2022, 88% dintre români au utilizat internetul cel puțin o dată în 2021, în creștere de la 85% cât era procentul înregistrat în 2020.

 

44% din utilizatorii de internet au făcut cel puțin o achiziție online în 2021, iar dacă ne raportăm la întreaga populație a României pe eșantionul de vârstă 16-74 ani (nu doar la utilizatorii de internet), 38% au făcut cumpărături online în 2021, în creștere semnificativă de la 23% cât era procentul în 2019 înainte de pandemie, fapt care demonstrează impactul crizei sanitare covid asupra creșterii accelerate a sectorului e-commerce.

În acest context, când atât de multe farmacii și magazine de shopping online sunt listate cu ajutorul tehnologiei internetului, în contextul în care există potențial de dezvoltare și ownerii de platforme și site-uri înregistrează profit, nu ar fi frumos să câștigi și tu bani, ca și client, nu doar să te bucuri când cumperi produse?

➡ Link afiliere – Dar chiar câștigi bani din asta?

Da, cu un link de afiliere, cu mai multe link-uri de afiliere poți să faci bani din shopping online, DAR trebuie să îndeplinești două condiții. Să ai un blog cu cel puțin 150.000 de vizitatori unici lunar, să scrii constant articole care atrag trafic, să fii mereu conectat la platforma de afiliere.

Dar dacă ești doar un consumator de internet, ai maxim două conturi pe două rețele sociale, ai maxim 500 de următori pe Facebook, ai șanse aproape de zero să convingi pe cineva să cumpere din link-ul tău și să și câștigi din asta.

Sau câți prieteni trebuie să ai ca să cumpere din link-ul trimis de tine?

➡ Discount Hunter – Dar chiar câștigi bani din asta?

Dacă îți plac reducerile, discount-urile de 50, 70 – 90% poți să spui despre tine că știi să faci shopping online și câștigi și bani. Dar chiar câștigi bani din asta? Pentru că tu nu primești nimic în cont, doar plătești mai puțin pe un produs, pe anumite produse. Chiar și în cazul în care să zicem că îți cumperi un telefon scump cu discount de 40% și vrei să îl vinzi. Odată ce l-ai cumpărat tu, chiar dacă încerci să-l revinzi, nu poți să ceri prețul de telefon nou și practic îl vinzi cel mult cu suma cu care l-ai cumpărat. Ca să nu mai spun că acele discount-uri NU le găsești la produsele de care ai nevoie sau care îți trebuie urgent ca să fie livrate. Oare câte produse de care n-ai nevoie poți cumpăra cu discount-uri uriașe ca să simți că ai făcut o afacere.

➡ TIPLI.ro – o platformă de cashback care CHIAR asta face, îți dă bani înapoi din tot ce cumperi

Tipli.ro este un site de cashback, o platformă de cumpărături online care oferă membrilor săi o parte din bani înapoi, reprezentând un procent din valoarea comenzii plasate. Procentul diferă in funcție de magazinul partener si poate fi de la 1% pana la 30% din valoarea produsului, sau serviciului achiziționat.

Practic, pe Tipli NU ești condiționat să cumperi anumite produse în anumite perioade. Ai peste 400 de magazine de profile și servicii diferite. Și banii îți vin în contul cu care te-ai înregistrat în platformă instant.

Până acum te bucurai la cumpărături online când primeai cadou transportul gratuit sau diferite mostre gratuite în colet, dar cu tipli primești înapoi pe lângă toate acele avantaje și bani înapoi.

Tipli nu va spune niciodată – ,,Am dat prea mulți bani acestui client”. Ca idee, știi câți bani, prin serviciul de cashback, au ajuns deja la clienți în momentul în care scriu acest articol? Peste 15.000.000 de euro la zeci de mii de clienti activi care au avut nevoie sau au nevoie de vitamine si suplimente, articole de imbracaminte, decoratiuni, carti, telefoane, accesorii, etc. Vorbim de peste 400 de magazine de unde poti cumpara oricand vrei tu, orice vrei tu, oricat vrei tu si garantat primesti inapoi un anumit procent din valoarea achiztiei tale si te bucuri si de oferte personalizate.

Hai să îți dau câteva exemple? Ai nevoie de medicamente OTC, de vitamine, de alimente pentru bebelusi, de suplimente pentru diferite afectiuni, de produse de igiena orala sau cosmetica? Daca intri pe tipli.ro și cauți springfarma.com poți să cumperi de acolo orice și primești înapoi 7,5% din valoarea coșului tău de cumpărături. Iar la ce oferte au acum de sărbători….

Vin sărbătorile de iarnă, vrei să călătorești prin țară sau prin Europa, îți cauți cazare prin booking.com. Dacă tot plătești pentru vacanța ta alături de familie, de ce să nu PRIMEȘTI și niște bani înapoi? Pe tipli.ro primești 4% din valoarea achiziției tale, și dacă ne gândim la pachetele pentru țările exotice, la câți bani primeșți înapoi poți să îți mai cumperi un city break în Europa 🙂

Iar eu ți-am dat acum doar DOUĂ exemple. Îți dai seama că dacă enumăr avantajele de la toate cele peste 400 de magazine îți las aici material de citit cât Biblioteca Națională? Așa că mai simplu îți spun să intri tu la ei pe platformă, să îți faci cont și ai deja un bonus de 30 lei la activarea lui ca să îl folosești cum vrei. Ți se pare complicat? Hai că te ajut – foloseşte acest link pentru un bonus de 30 RON. Atât de simplu.

Practic tipli.ro iubește atât de mult să facă cashback că primul cashback ți-l dă înainte să faci vreo cumpărătură, e mai mult un fel de cashfoward.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *