Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii, Social, Tineri

4 Motive precum 4 puncte cardinale ca să alegi și tu BIZ SMS CAMP

Spread the love

Ce înseamnă BIZ SMS CAMP? Vorbim practic de prima tabără de social media și strategii online de marketing prin rețele sociale. Social Media Camp este un eveniment care reunește în cele 4 zile de conferinte, traininguri, workshop-uri, grupuri de lucru, activități outdoor, toate gândite și pregătite de echipa Biz. Vei înțelege la cald și vei lua contact la rece cu cele mai cool trend-uri din industrie. Evenimentul se adresează specialiştilor în comunicare, PR, marketing, vânzări atât din agenţii cât şi din companii.

➡ Ce a însemnat pentru mine Biz SMS Camp 2022?

La această ediție am avut șansa să interacționez cu branduri precum Tomi , Sezamo.ro , Provident , Siviero Maria Romania , ANSWEAR și salatele Eisberg: #simplyfresh . Alături de echipa nr. 4 am fost pe podium în bătălia brief-urilor și mulțumesc pentru oportunitate Elena Filip .

La bătălia pe talent și program artistic am ajuns în finală alături de oameni geniali de creativi de la #Autonom, Cristi Dorombach alias Piticu și lista e mai lungă, cu ajutorul unui număr inspirat din Wednesday | Netflix și am „jucat” #Thing (#VictorDorobantu o să îți arăt cu proximă ocazie varianta de low-budget desenată cu pixul) :))))
Ce am învățat? Ce am aflat? Că în comunicarea digitală viitorul se scrie de azi, că #TikTok, #YouTube și #Instagram includ tool-uri noi, că totul se transformă cu o viteză greu de perceput.
Că dincolo de briefuri, clienți și agenții rămân până la urmă relațiile dezvoltate prin networking organic care vor fi mereu peste orice tranzacție comercială , pentru că așa cum spunea și Andrei Dunuta , în orice relație B2B, până la urmă vorbim de o conexiune Human to Human.
Că poți să vorbești despre tine și ceea ce faci în maxim 10 cuvinte dacă te antrenezi pentru un #ElevatorPitch. (1.Ajut 2.Brandurile 3.sa 4.spuna 5. Povești 6.cu 7.sens 8.pentru 9. Google)
Practic #BizSmsCamp te ajută să scurtezi luni și zeci de mailuri ca să vorbești direct cu brandurile care au bugete de SEO, PPC, digital, content writing, să înțelegi cum comunică influencerii lucrând alături de ei pe briefuri, să descoperi oportunități pentru dezvoltarea ta, a brandului tău, a businessului tău.
Mulțumesc Marta Usurelu pentru organizarea impecabilă, mulțumesc Lelia Petrescu pentru tot suportul tău și mulțumesc tuturor colegilor de la #RevistaBiz pentru implicare și dedicare.
Nu Pierzi NIMIC dacă Nu vii aici, dar nici nu câștigi NIMIC. Pentru că aici timpul tău nu doar că se transformă în oportunități, dar te transformă și pe tine într-o Oportunitate pentru ceilalți de a colabora, de a câștiga campanii, de a cunoaște oameni relevanți din industria asta numită E-commerce.

Pentru că la BIZ SMS CAMP faci parte nu doar dintr-o comunitate, te integrezi într-o familie. Aici e singurul loc unde poți să afli trenduri de la oameni care lucrează cu trenduri și poți să înveți despre canalele de comunicare Social Media de la experți care sunt la o palmă distanță de tine.

Aici rezolvi brief-uri reale care ridică probleme reale cu bugete reale și înțelegi mecanismele din spatele unor campanii complexe. Aici se dansează, se cântă, oamenii pun întrebări, e locul unde bloggeri, vloggeri, instagrameri, tiktokeri, influenceri, vedete, oameni de PR, oameni din agenții interactionează și înțeleg.

Sursa foto: Revista BIZ

➡ 4 MOTIVE cât pentru 4 ZILE de tabără

  1. Aer curat de munte la Pârâul Rece

Pârâul Rece este o localitate situată la 960 m altitudine, la 8 km distanță de Predeal. Puțini știu de exemplu faptul că stațiunea mai este cunoscută și ca „stațiunea elevilor și studenților” pentru că are numeroase facilități de cazare într-un spațiu care îți va aduce aminte de filme precum GOT sau Lord of The Rings.

2. Surprize, surprize…surprize

Aici nu mă refer la programul taberei în sine, la invitați surpriză, la elementele surpriză din brief, la evenimentele surpriză de seară, la cadourile din activările de tip giweaway. Aici mă refer, surpriză, la…surprize de genul ”Deci tu ești TikTok-erul pe care îl urmăresc de vara trecută„, „Deci voi sunteți căpitanii din spatele contului de TikTok de la MaPN„, „Deci tu ești agenția aia mișto care a făcut spotul ăla mișto pentru Sezamo” și lucrurile continuă în acest registru zi de zi, timp de patru zile între sute de invitați.

Pentru că la #BizSmsCamp poți să descoperi că pe lângă skill-uri de copywriter ai și talent pentru a fi…bodyguard.

3. Rezolvi briefuri pentru care alte agenții lucrează săptămâni în doar 60 de minute

Și aici nu vorbesc de brief-uri de tipul – Găsește cel mai bun slogan pentru această poză, sau alege trei influenceri pentru o campanie de brand. NU! Vorbesc de un brief complet unde ai un buget, un brand și toată strategia până la execuție trebuie să le realizezi în 60 de minute. Aici nu vorbesc de toate materialele, dar cu un spot video, sau chiar patru, toți suntem datori 🙂

Sursa foto: Revista BIZ

4. Networking LEVEL 999 si training-uri LEVEL 999

Nu mai e un secret pentru nimeni că în anul 2022 nu doar informația e cheia ci cum să ai acces la ea și să o folosești adecvat. Altfel spus, e important să cunoști oamenii potriviți pentru a obține rezultatele dorite atunci când lucrezi pentru o platformă de e-commerce sau ai o agenție, sau ești creator de conținut.

Ce vreau să spun, lucru pe care l-am menționat un pic anterior, este că la #BizSmsCamp cunoști oameni relevanți dintr-o multitudine de domenii. Cauți specialiști pe zona de video content? Îi poți găsi aici. Vrei să afli mai multe despre campanii pe TikTok, Youtube, Instagram? Îi poți găsi aici. Ai nevoie de copywriteri cu skill-uri? Îi poți găsi aici. Vrei să înțelegi mai bine o campanie de PPC Marketing sau cum să targetezi corect pe Facebook? Poți afla aici. Vrei să înțelegi update-urile Google pe zona de SEO și native advertising? Deja ai prins ideea, nu.

Iar partea și mai tare că poți să afli asta fie de la workshop-uri sau poți să discuți tu one-to-one cu persoanele de care ai nevoie și pe care le cauți și nu mai trebuie să dai zeci de telefoane și zeci de mailuri ca să ajungi la acel om care îți trebuie.

PS – Sunt deja deschise înscrierile pentru ediția de vară. Le puteți scrie în privat despre cum puteți să fiți și voi prezenți. Singurul vostru regret după #BizSmsCamp e că n-ați aflat de ei mai devreme.

Sursa foto: Revista BIZ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.