Actualitate

Teatrul Godot – Palatul Bragadiru: VINO VERITAS de David MacGregor

Spread the love

De ce devine atât de greu să ne spunem adevărul? De ce preferam să trăim în minciună? De cine depinde de fapt fericirea noastră zilnică? Teatrul Godot aduce spectacolul VINO VERITAS, în regia lui Daniel Popa. O comedie neagră semnată de dramaturgul și scenaristul american.

David MacGregor, Vino Veritas s-a bucurat de reprezentații pe scene din întreaga lume, dar și de o ecranizare omonimă, în anul 2013, în regia cunoscutei Sarah Knight.  Este noaptea de Halloween, dar toate măștile cad. Când două cupluri beau împreună un ciudat vin albastru, secretele lor încep să iasă la iveală, dezvăluind adevărații monștri.

 “Surprinzătoare și amuzantă … o seară de o onestitate brutală, ce are puterea de a dezlega prietenii și căsătoriiArt Pulse Magazine

“Ce mai înseamnă să fii un partener bun zilele astea, când suntem bombardați cu tentații de peste tot, atât din analog cât și din online? Ce înseamnă să fii un părinte bun, când presiunea pusă pe cei mici la școală sau în cercul lor de prieteni poate distruge tot ce ai încercat să construiești în cei „șapte ani de acasă”? Cât e de vină partenerul de viață pentru faptul că nu ți s-au împlinit visurile? De ce dăm vina pe copii pentru faptul că ne-am oprit din a ne dezvolta personal? De ce devine atât de greu să ne spunem adevărul? De ce preferam să trăim în minciună? De cine depinde de fapt fericirea noastră zilnică?

Vino Veritas nu își propune să rezolve toate problemele acestea, dar e gata să le pună pe masă spre dezbatere. Cu un adevăr nu se face primăvară, dar cu cât ne vom pune mai mulți aceste întrebări, cu atât vom ajunge mai repede, ca societate, la niște răspunsuri.

CUMPĂRĂ BILET SIMPLU 80 RON

CUMPĂRĂ BILET „THEATRE & WINE TASTING MENU” 200 RON

* Pachetul include 1 bilet teatru și Meniu Wine Tasting 1 persoană.: o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri – cold cuts cheese & meat, pentru un wine pairing desăvârșit!

Vino (Veritas) să vezi un spectacol sincer și fără artificii, cu actori excelenți și cu un text plin de umor, pentru că altfel nu ai cum să discuți despre teme atât de serioase fără să cazi în patetism.” (Daniel Popa – regizor)

Următoarea reprezentație va avea loc duminică, 5 februarie, de la ora 19.00. Vă așteptăm la Teatrul Godot pentru o experiență culturală aristocratică, într-un palat cu aer interbelic, din inima Bucureștiului!

                                                                             ***

Dramaturg, scenarist și nuvelist de origine americană, David MacGregor s-a născut în Detroit Michigan, absolvind Universitatea de Stat din Michigan. David este Artist Resident la Teatrul Purple Rose din Chelesea(Michigan), iar printre producțiile sale se numără – The Late Great Henry Boyle (2006), Vino Veritas (2008), Gravity (2010), Consider the Oyster (2011), Just Desserts (2014), Vino Veritas (2017), Sherlock Holmes and the Adventure of the Elusive Ear (2018), Sherlock Holmes and the Adventure of the Fallen Soufflé (2019), and Sherlock Holmes and the Adventure of the Ghost Machine (2022). The third and final play in his Sherlock Holmes trilogy, Sherlock Holmes and the Adventure of the Ghost Machine.

                                                                             ***

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului Godot, dar și pe platformele de ticketing – mystage.ro, bilete.ro, iabilet.ro, eventbook.ro

 ➡ VINO VERITAS de David MacGregor

O producție Teatrul Godot – Gramofon Wine – Palatul Bragadiru
Traducere și adaptare: George Remeș
Regia: Daniel Popa
Scenografia: Maria Ordean, Coloana sonoră: Valeriu Borcoș (K not K)

Cu: Mirela Zeța, Andreea Mateiu/Ana-Maria Pop, George Remeș, Marius Călugărița

__

Partener media principal: Radio Guerrilla

Parteneri media: Radio România Cultural, Urban, Zile și Nopți, Observator Cultural, Bucureștii Vechi, lateatru.eu, emilcalinescu.eu, Presa in blugi, Agenția de carte, I-Qool

Parteneri ticketing: MyStage.ro, Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventbook.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *