Fără categorie

Te invit la FestiGAL, festival transmis LIVE de Vodafone. Ofer DOUA bilete

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

UPDATE: Pentru ca am avut comentarii si pe facebook si pe blog, am decis sa fac doua extrageri. Prin urmare, maine, 2.12.2016 vor merge la FestiGAL – Ramona DM (comment facebook) si Balan Mihaela (comment blog). Felicitari castigatorilor. Astept pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com – numele vostru complete si nr. de telefon ca sa va spun cum sa intrati in posesia premiului.

Cei care nu pot ajunge la show nu uitati – VODAFONE ROMANIA va transmite live evenimentul pe pagina de facebook.

p_20161129_142623_vhdr_auto_p-01

➡ Concurs expirat!

Am pentru voi doua bilete. E un concurs fulger, si tot ce aveti de facut pana maine 1.12.2016 ora 8.00 a.m. e sa lasati la rubrica comment un link cu piesa si artistul sau artista pe care vreti sa-i vedeti pe scena FestiGAL-ului. Detalii despre eveniment gasiti pe pagina de facebook.

Extragerea va fi facuta cu random.org, iar castigatorii vor fi anuntati pana in data de 01.12.2016 ora 17. Biletele sunt valabile pentru ziua de vineri, 2.12.2016 pentru spectacolele care incep de la ora 14:30. Succes!

➡ FestiGAL

fb_img_1480493161055

FestiGAL va fi un show genial pentru ca el combină muzica, teatrul, comedia, elementele de circ și dansul într-un spectacol inedit.

Pe 1 decembrie, Vodafone România va transmite în exclusivitate FestiGal. Cei mai cunoscuți cântăreți din România, alături de actori și trupe de balet, vor realiza un spectacol unic ce include elemente variate de muzică, circ, teatru și dans.

După transmisiunile Drone Champions League și ale celor din cadrul campaniei „România Nedescoperită”, care a promovat români recunoscuți de Ministerul Culturii drept Tezaure Umane Vii pentru păstrarea tradițiilor românești autentice, Vodafone România va transmite în direct prima zi a FestiGal.

Astfel, pe 1 decembrie, de la ora 18:00, toți românii sunt invitați să urmărească evenimentul pe pagina de Facebook a Vodafone România.

Pavel Bartoș, Smiley, Nicole Cherry, Alex Velea, Alina Eremia, Connect-R, Corina, Feli, SHOT, Bibi, Andra Gogan, Anda Adam, Sore, Elena Gheorghe, Lora, Puya sunt doar câțiva dintre artiștii care vor aduce publicului român un show inspirat de marile spectacole de pe Broadway.

Evenimentul este produs de Gal Golan și Andrei Tiberiu Maria (Smiley), în colaborare cu Stefan Haves (regizor american care a lucrat la spectacolele Cirque du Soleil).

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Te invit la FestiGAL, festival transmis LIVE de Vodafone. Ofer DOUA bilete”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *