Fără categorie

Cat de des te confrunti cu o problema de sanatate?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Te confrunti cu o problema de sanatate? Ai mers la medic si rezultatul este unul uluitor? Nu-ti vine sa crezi, negarea este primul sentiment care te incearca, dar te inarmezi cu rabdare, speranta si cauti solutii!

img-3
Serviciul de opinie medicala gratuita a devenit tot mai popular in tara noastra!
Specialisti, care fac parte din cele mai vestite spitale din strainatate, te pot ajuta sa-ti recapeti increderea in tine si mai ales sa mergi mai departe, PENTRU CA SE POATE si este GRATUIT!


Cum functioneaza? Pacientul, interesat de o a doua opinie medicala din partea unor medici din strainatate de renume mondial, va trebui sa prezinte reprezentantului din Romania un dosar complet de analize medicale, examinari, CD-uri sau DVD-uri cu imagini, opiniile medicilor curanti,dar si o schema de tratament propusa deja.

Reprezentantul roman va trimite imediat mapa de analize specialistilor urmand ca acestia sa raspunda in cel mai scurt timp posibil cu un raport complet asupra sanatatii pacientului.

Serviciul de second opinion este gratuit, la indemana oricui, un serviciu care salveaza vieti!

Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la consultantii nostri: office@spitalestrainatate.ro sau la telefonul 0723224923 – Eva Pavel

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *