Fără categorie

Talking Dead – premiera exclusiv pe AMC dupa premiera sezonului 2 – Fear the Walking Dead

Spread the love

Premiera mondială a sezonului 2 „Fear the Walking Dead” debutează pe AMC în data de 11 aprile. Pe lângă postul AMC, primul episod va fi difuzat simultan în primetime de la ora 23:00, pe toate canalele de film AMCNI-CE din întreaga regiune: pe Filmcafe în România, Film Mania și de asemenea pe C8 în Ungaria, pe Film+ în Republica Cehă și în Slovacia.

FTWD_S2_Boat_Modular

Pe lângă campania AMC aflată în desfăşurare, a premierei mondiale „Fear the Walking Dead”, un serial ce a făcut ca AMC Global să fie în primele 10 rețele importante de pe piețele regionale din întreaga Europă, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu, pe întreaga durată a primului sezon, această difuzare în exclusivitate pe mai multe posturi de televiziune, contribuie la sporirea gradului de informare despre apariţia noului sezon.


Noutatea acestui sezon Fear the Walking Dead de la AMC este că va fi urmat în mod exclusiv de „Talking Dead: Fear Edition”, show-ul interactiv despre serial. Găzduit de Chris Hardwick, în prima ediţie le vom ura „bun venit” invitaţilor speciali Cliff Curtis, care joacă rolul lui Travis Manawa în dramă şi producătorului executiv şi showrunner, Dave Erickson.

“Talking Dead: Fear Edition”, îl prezintă pe Hardwick petrecând timp cu fanii, actorii, producătorii şi entuziaştii TV, dezbătând cel mai recent episod şi răspunzând la întrebările si comentariile telespectatorilor. Emisiunea prezintă reportaje din culise și preview-uri în exclusivitate, precum și discuții și comentarii cu privire la întreaga acțiune a serialului. “Talking Dead” s-a dovedit a fi apreciat de critici, precum şi de telespectatorii de anul trecut. În 2015, emisiunea a fost nominalizată la premiile Emmy, la categoria “Outstanding Interactive Programme”.

Chris Hardwick este comediant, actor, moderator, autor, scenarist, producător, producător de podcasturi al cărui spirit de moment și inteligență l-au făcut să devină vocea unei generaţii entuziaste de cultură pop.

➡ Despre Sezonul 2 din Fear the Walking Dead

“Fear the Walking Dead” va avea al doilea sezon de 15 episoade împărțit în două, difuzând prima parte de șapte episoade de luni, 11 aprilie, la ora 4:00 , simultan cu premiera din SUA, apoi reluând episodul în aceeași zi în primetime. Celelalte opt episoade rămase vor fi difuzate mai târziu în 2016.

Avându-i ca producători executivi pe Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicoteroşi David Alpert, „Fear The walking Dead” îi are în distribuție pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris şi Colman Domingo în rolul lui Strand.

Primul sezon s-a încheiat cu Madison, Travis şi familia lor extinsă, refugiindu-se temporar în proprietatea lui Strand, îngradită de garduri și cu vedere la oceanul Pacific. Pe măsură ce tulburările civile continuă să crească și zombie preiau orașul Los Angeles, Strand se pregătește să evadeze pe „Abigail”, iahtul său ancorat în larg.

➡ Despre AMC Global

AMC Global, unitate a AMC Networks International, comemorează filmele preferate pentru fiecare gen şi decadă şi aduce programe originale bine cunoscute, pentru a oferi telespectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua a creat unele dintre cele mai apreciate serii din ultima decadă, câştigătoare de premii multiple, ce au redefinit poveştirile dramatice.

În plus faţă de distribuţia largă din America de Nord, AMC este disponibil în peste 125 de ţări. AMC Global este o destinaţie de top pentru divertisment ce este disponibilă în HD şi SD şi peste toate platformele, inclusiv on-air, online iar la cerere, pe dispozitivele mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *