Atelier de Idei, Divertisment, Social, Tineri

Studiu: Descoperă ce tip de cinefil ești ca să afli de ce să NU te uiți la – ,,Nu privii cerul”

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Dacă ai citit titlul articolului și te-ai bucurat că am tradus numele filmului și n-ai sesizat că am pus un i în plus, e ok, NU te uita la film.

Dacă crezi că OLIVIA STEER are competențe din virusologie și epigenetică, e clar, NU te uita la film.

Dacă lăcrimezi când o auzi pe Sosoaca cum vorbește despre țărișoara asta și cum vor străinii să o distrugă și otravească, e clar NU te uita la film.

Dacă n-ai văzut până acum niciun film cu DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Matthew Perry, Timothee Chalamet, Cate Blanchett, Mark Rylance, Tomer Sisley dar asculți doar Kid Cudi si Ariana Grande , chiar n-are sens să te uiți la film.

Dacă râzi la glumele filmate de Dana Budeanu, te uiți la iUmor dar nu ai fost in viața ta la teatru și n-ai citit Caragiale, s-ar putea să nu îți placă acest film așa că NU te uita la el.

Dacă ești de părere că o să vină sfârșitul lumii pentru că homosexualii se pot căsători și pot adopta copii, e clar, NU ai ce să vezi în acest film.

Dacă ești de acord că un om cu un milion de următori are competențe de biologie, chimie, fizică cuantică și dermatologie, cu siguranță NU o să îți placă acest film.

Dacă crezi că tot CoVidul e o farsă și Bill Gates vrea să îți pună cip ca să știe cum stai tu cu prostata în fundul curții, NU te uita la film.

Dacă ești asistat social și singura ta muncă în ultimii ani e să cheltui alocația copiiilor dar refuzi certificatul verde la locul de muncă, NU e pentru tine acest film.

Dacă crezi că doar pe tine te iubește Dzeu pentru că asculți doar Trinitas TV și restul oamenilor de alte religii vor arde în IAD, iartă-mă să îți spun dar n-ai motive să te uiți la acest film.

Dacă ai Youtube Music și asculți exclusiv piesele din trend, NU ai ce să vezi în acest film.

Dacă mai sunt categorii pe care le-am omis, vă rog să comentați voi.

PS: Dacă ai bifat NU la toate categoriile de mai sus, îți las aici trailer-ul dacă încă n-ai văzut filmul.

 

Disclaimer:

Acest text este o satiră, este sarcasm 100%. Orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare.

Despre acest subiect a mai scris și Alexandra Gavrilă și Mihai Vasilescu.

2 gânduri despre „Studiu: Descoperă ce tip de cinefil ești ca să afli de ce să NU te uiți la – ,,Nu privii cerul””

  1. Filmul e prost pentru ca nu spune nimic in plus fata de ceea ce stim deja. Adica il vezi si iti spui: Ei si? Nu te pune pe ganduri, nu iti ofera o alta perspectiva asupra lumii sau a unei parti din ea, e o pierdere de vreme maxima. Aaa, daca esti un copil sau un adolescent care abia deschide ochii asupra acestei lumi, da, e posibil sa nu fi vazut aceste lucruri in realitatea cotidiana si acum abia le descoperi asa cum bebelusul descopera mersul de-a busilea.

    Iar tu sper ca esti un cinefil mai bun decat un cunoscator al gramaticii. In articol nu ai greseli dar „nu privii”??? poate era bine „priviiiiiii” cine stie cati de i trebuie aici? 🙂

    1. Ai citit prima frază? Greșeala a fost premeditată. Dar da, sunt de acord cu punctul tău de vedere dacă privești titlul ca un film. Dar dacă îl analizezi ca o satiră sau documentar despre nivelul de prostie la care a ajuns omenirea, îl vei înțelege altfel, cel puțin eu l-am înțeles altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *