Fără categorie

STRONGBOW invadeaza INSTAGRAMUL cu ceva buuun de tot!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Mr. Applehead pornește în cea mai cool aventură #urbanbynature. Unde ? De ce? Cine? Sa recapitulam.

Strongbow® intra pe canalul Instagram, prin intermediul unui quest interactiv ce îi poartă pe consumatori timp de 4 săptămâni printr-o aventură urbană în căutarea lui Mr. Applehead.

Strongbow_Ro_Instagram

Mr. Applehead invită băutorii de cidru din România să i se alăture într-o călătorie plină de arome și culori, care îi va purta pe utilizatorii Instagram prin toate etapele de realizare a cidrului: de la descoperirea celor mai gustoase soiuri de mere la cultivarea și culegerea acestora, trecând prin dezvăluirea secretelor procesului de obţinere a cidrului și ajungând în final la savurarea unui pahar de Strongbow® la #goldenhours.

Din punct de vedere vizual, quest-ul interactiv este realizat cu ajutorul lui Saddo, cunoscut ilustrator și muralist român, care a realizat special pentru Strongbow® o serie de ilustrații care reprezintă în detaliu procesul de fabricație al cidrului no. 1 în lume.

Consumatorii au la dispoziție patru săptămâni pentru a-l găsi pe Mr. Applehead în ilustrațiile de pe Instagram, în perioada 16 noiembrie – 13 decembrie 2015. Toți participanții în aventura urbană vor trebui să îl descopere pe Mr. Applehead în fiecare ilustrație ce alcătuiește puzzle-ul final, moment în care vor fi îndrumați către următoarea etapă a procesului, respectiv a concursului.

Welcome to Strongbow RO_official Instagram page (1)

Pe cei care îl vor urma pe Mr. Applehead în întreg procesul de fabricație Strongbow® îi așteaptă o mulțime de premii #urbanbynature: cidru Strongbow®, set de pahare Strongbow®, perechi de căști, longboard-uri, tricouri și rucsaci cu ilustrație semnată Saddo și personalizate de Asphalt Freaks și chiar un aparat foto Mirrorless OMD Olympus E-M10, oferite prin tragere la sorți la finalul campaniei.

Pornește și tu în căutarea lui Mr. Applehead pe  instagram.com/Strongbow_ro/!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *