Fără categorie

De astazi, faptele bune au blogul lor si locul lor

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Pentru ca Mos Craciun exista tot timpul anului, nu doar in luna cadourilor, era timpul sa detina si el un  blog. Deloc intamplator, blogul Mosului are legatura cu Fundatia Vodafone. Cel putin eu asta am inteles din scrisoarea lui 🙂

Chislaz_4

Dragii nostri,

Aceasta scrisoare va aduce gandurile noastre bune si ne-am bucura daca voi, la randul vostru, le-ati transmite mai departe, pentru ca ele sa ajunga la cat mai multi oameni, in cat mai multe locuri din toata tara.

De 17 ani suntem alaturi de cei bolnavi, de persoanele cu nevoi speciale, sprijinim educatia copiilor si tinerilor, incurajam voluntariatul si implicarea sociala, ajutam varstnici si familii dezavantajate.

Ne dorim sa imbunatatim vietile romanilor si sa mobilizam schimbarea in comunitatile defavorizate si de aceea este important sa putem povesti despre tot ceea ce facem. Din aceasta dorinta, de a povesti, am relansat blogul nostru, Blogul FAPTELOR BUNE, in haine noi si cu o abordare noua.

Stim ca putem da cu totii o mana de ajutor acolo unde este nevoie si ca uneori si un gest mic poate aduce o schimbare importanta, iar cand se aduna mai multe asemenea gesturi mici, se pot muta muntii din loc.

Incepand cu 7 decembrie, va asteptam pe Blogul FAPTELOR BUNE, oricand veti dori sa aflati ce am mai facut, pentru ca e usor sa faci o fapta buna, fara un motiv anume, fara campanii complicate si fara exces de publicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *