Actualitate, Social, Tineri

Starbucks – Un brand mult mai aproape de hipsterii vegani. Afla de ce!

Spread the love

Un nou an, noi opțiuni de băuturi vegane la Starbucks – 3 NOI băuturi pe bază de lapte de ovăz

Rezoluția ta pentru noul an este să încerci ceva nou sau să adopți o dietă bazată mai mult pe fructe și legume? Atunci, Starbucks te poate ajuta să îți îndeplinești aceste două obiective cu noua gamă de băuturi pe bază de lapte de ovăz, special creată pentru a optimiza aromele acestei alternative, în combinație cu aromele cafelei Starbucks® Blonde Roast – cafeaua espresso cu cel mai ușor nivel de prăjire, cu note dulci și o textură extrem de catifelată – rezultând astfel noi combinații de arome unice, diferite față de orice ai încercat până acum.

Descoperă aceste noi trei arome inovatoare – pentru pragmatici, pentru romantici, pentru cei mereu îndrăzneți – și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

➡ Strawberry & Vanilla Oat Latte combină Starbucks Blonde® Roast cu note suculente de căpșuni și arome delicate de vanilie pentru o interpretare proaspătă și fructată pe bază de plante a unui latte. Împreună cu o alternativă cremoasă a produselor lactate de ovăz Starbucks® și finisată cu un strat ușor de spumă cu un topping roz strălucitor de căpșuni, acest lucru îți va oferi, cu siguranță, explozia de prospețime de care ai nevoie!

➡ Honey & Hazelnut Oat Latte este o combinație extraordinară, îmbinând două arome pe care le cunoști și pe care le iubești: miere florală și alune de pământ. Combinată cu o alternativă catifelată a produselor lactate de ovăz și Starbucks Blonde® Roast, această băutură bine echilibrată este finisată cu spumă și un topping strălucitor de miere.

➡ Dark Cocoa & Orange Oat Latte este o combinație bogată și îndrăzneață pe bază de plante. Cacao completează aroma de portocale, pentru o notă modernă a unei combinații familiare. Creată cu o alternativă a produselor lactate de ovăz și espresso Starbucks Blonde®, această băutură este acoperită cu spumă și un topping de cacao portocaliu.

➡ Gama băuturilor pe bază de ovăz face parte din călătoria noastră continuă către un meniu mai ecologic. Oferirea de opțiuni variate pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale ale clienților noștri face parte din experiența Starbucks®, inclusiv personalizarea băuturii în milioane de moduri diferite, cum ar fi prin alegerea unei alternative la produsele lactate. Pentru cei fideli aromelor tradiționale preferate din băuturi, avem alternative deja cunoscute de lapte de soia, migdale, nucă de cocos.

Întrucât luna ianuarie este dedicată alegerilor vegane, fiind deja cunoscută la nivel global drept Veganuary, noi, cei de la Starbucks, te încurajăm să încerci și opțiunile noastre vegane de desert, cum ar fi plăcinta cu mere și brioșă cu lămâie și zmeură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *