Divertisment, Tineri

STARBUCKS recomanda 3 flagship-uri pentru fani – editia de toamna

Spread the love

Inceputuri

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei. Cu fiecare ceașcă de cafea, Starbucks oferă clienților săi o atmosferă și o experiență unice, bazate pe valorile și angajamentele noastre. Dacă doriți să experimentați atmosfera Starbucks, vizitați cafenelele noastre, website-ul oficial sau profilul de Facebook Starbucks România.

#1 Pumpkin Spice Latte

Începem toamna cu băutura vedetă a sezonului, Pumpkin Spice Latte, în varianta caldă sau rece, Pumpkin Spice Frappuccino. Nu ai cum să nu iubești această băutură dulce și delicioasă, perfectă pentru zilele în care razele soarelui încă își fac simțită prezența, cu o aromă bogată de dovleac și condimente de sezon – scorțișoară, nucșoară, cuișoare și ghimbir, completată de frișca cremoasă și condimente de plăcintă cu dovleac. Entuziasmul este cu atât mai mare, cu cât povestea din spatele ei este specială, totul pornind în 2003, ca o provocare între angajații Starbucks din Seattle.
Adrian, barista la Starbucks Calea Victoriei, vă sugerează să adăugați un extra shot de espresso pentru diminețile cu termene limite presante. Sa vedem care sunt urmatoarele clasate…

#2 Caramel Macchiato

Combinăm espresso-ul nostru bogat obținut din cafea arabica de cea mai înaltă calitate, cu sirop cu aromă de vanilie și cu lapte, adăugând, la final, caramel pentru un gust atât de dulce.
Răzvan, campionul barista Starbucks România 2018, vă recomandă să încercați această băutură cu lapte de cocos în locul laptelui normal sau să îi adăugați un plus de aromă cu sirop de zmeură. Veți fi uimiți! Echipa Starbucks de degustători de cafea încearcă peste 250.000 de ceşti pe an pentru a asigura excelenţa fiecărei ceşti în parte. Nu veți da greș!

#3 Iced Americano

Și ce dacă este toamnă!? Un Iced Americano este mereu binevenit pentru a avea energie să duceți la bun sfârșit tot ceea ce v-ați propus în acest anotimp în care timpul parcă zboară 😊. Shot-urile de espresso sunt acoperite de apă pentru a produce acel strat ușor de cremă, după care se toarnă peste cuburile de gheață. Rezultatul este o băutură aromată, cu o consistenţă densă şi bogată.
Cristina, barista la Starbucks Brașov, vă sfătuiește să vă personalizați băutura cu shot-uri de ristretto în locul espresso-ului, adăugați sirop de ciocolată sau puțin lapte de migdale, pentru o aromă și mai puternică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *