Divertisment, Tineri

Spectacolul PTERODACTILI în premieră la Teatrul EXCELSIOR

Spread the love

[CP] PTERODACTILI – o nebunie comică în premieră la Teatrul EXCELSIOR

Teatrul EXCELSIOR din București pregătește prima premieră a anului 2024, aducând pe scenă spectacolul PTERODACTILI, semnat de Nicky Silver și regizat de Radu Iacoban. Această producție plină de umor și absurditate promite să ofere publicului o experiență inedită și captivantă.

 

Spectacolul, care va avea primele reprezentații în 9, 10 și 11 februarie 2024 la Sala „Ion Lucian” a Teatrului EXCELSIOR, este o comedie dementă despre oameni certați cu propriile identități. Scris de Nicky Silver, textul pare a fi creația unui fiu obraznic al lui Ionesco, plin de non sequitur-uri și clișee care se contopesc într-un mod atât de natural încât te întrebi dacă asisti la o comedie sau la un cringefest.

 

Regizat de Radu Iacoban, PTERODACTILI explorează dinamica unei familii disfuncționale, unde personajele vorbesc între ele, dar nu se ascultă niciodată. Similar vieții, aceste personaje se refugiază în citadela minții lor, refuzând să vadă realitatea imediată și creând proiecții sau rămânând blocate în trecut. Într-un stil care oscilează între absurd și realitate, comic și tragic, spectacolul promite să ofere publicului o poveste grotescă de familie, presărată cu momente de umor și cringe.

Alături de Radu Iacoban, regizorul spectacolului, și Tudor Prodan, scenograful, echipa de creație include și Aida Šošić (muzică) și Cristian Șimon (lighting design). Distribuția spectacolului este formată din talentații actori ai Teatrului EXCELSIOR: Dan Pughineanu, Mihaela Trofimov, Ioana Niculae, Alex Popa și Doru Bem.

Pterodactili este un spectacol care jonglează cu limitele dintre absurd și realitate, comic și tragic, verosimil și incredibil. Prin prisma unei familii pe punctul de a se destrăma, publicul va fi purtat printr-o călătorie captivantă și inedită. Cu un umor negru și momente șocante, spectacolul aduce în prim-plan probleme serioase, ambalate într-un cadru neprevăzut și plin de haz.

Cu o durată de aproximativ 2 ore (cu pauză), PTERODACTILI este recomandat publicului de peste 14 ani. Biletele pot fi achiziționate atât online, de pe site-ul www.teatrul-excelsior.ro, cât și direct de la casa de bilete a teatrului. Pentru grupurile organizate de elevi, rezervări pot fi făcute la adresa de e-mail organizare@teatrul-excelsior.ro.

Sună promițător așa că ne vedem la teatru ….EXCELSIOR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *