Actualitate, Divertisment

Snob blowdry bar and more: Primul blowdry bar din București

Spread the love

Ce este un blowdry bar ? Un blowdry bar este un salon specializat în coafuri care se concentrează pe spălarea și coafarea părului folosind uscătoare de păr și alte instrumente profesionale. În mod tipic, un blowdry bar oferă servicii rapide de coafat părul, fără tăierea sau vopsirea acestuia.

Astfel, o persoană poate merge la un blowdry bar pentru a-și face părul aranjat și stilizat pentru ocazii speciale, petreceri, întâlniri de afaceri, fotografii și multe altele. În general, blowdry bar-urile sunt concepute pentru a oferi servicii de coafare rapidă  și o experiență relaxantă pentru clienți.

De ce sa alegi un blowdry bar?E xistă mai multe motive pentru care ar putea fi avantajos să alegi un blowdry bar în loc să-ți coafezi părul la domiciliu sau la un salon obișnuit.

  1. Eficiență și rapiditate: Un blowdry bar specializat se concentrează exclusiv pe coafarea părului, ceea ce înseamnă că poate fi mai eficient în această activitate decât un salon care oferă o gamă largă de servicii. În plus, majoritatea blowdry bar-urilor oferă coafuri rapide, care pot fi finalizate în aproximativ o oră, ceea ce le face o opțiune ideală pentru cei care doresc să economisească timp;
  2. Profesionalism: Personalul unui blowdry bar este specializat în coafarea părului și are experiență în crearea diferitelor stiluri de coafuri. Acești profesioniști au acces la cele mai recente tehnici și produse pentru coafat părul, ceea ce poate duce la o coafură mai reușită și mai durabilă decât dacă ai încerca să te coafezi singur;
  3. Spațiul și atmosfera: Blowdry bar-urile sunt adesea concepute pentru a fi un spațiu prietenos și relaxant, care să ofere o experiență plăcută pentru clienți. Acestea sunt concepute pentru a fi mai confortabile decât un salon obișnuit, cu o atenție deosebită acordată decorului și atmosferei;
  4. Diversitatea coafurilor: Un blowdry bar oferă o gamă largă de coafuri, astfel încât poți alege o coafură care se potrivește perfect stilului tău și evenimentului la care participi;

În general, un blowdry bar poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină o coafură rapidă, profesionistă și de calitate superioară, într-un mediu plăcut și relaxant.

➡ Când au părut blowdry bar-urile?

Blowdry bar-urile au apărut pentru prima dată în anul 2005, în Los Angeles, California, SUA, sub numele de „Blow Dry Bar”. Aceasta a fost prima afacere specializată în coafarea rapidă a părului, fără a oferi alte servicii de coafură, cum ar fi tunsori sau vopsit. Acest concept a fost dezvoltat de Alli Webb, care a deschis primul său Blow Dry Bar în Brentwood, California.

De la deschiderea primului blowdry bar, acest concept a devenit din ce în ce mai popular, cu deschiderea unor astfel de locații în întreaga lume. Blowdry bar-urile sunt acum prezente în majoritatea marilor orașe din întreaga lume și continuă să câștige popularitate datorită serviciilor lor specializate și rapide. Ce oferă Snob blowdry and more:

-Produse de top precum  Label m si Sebastian .

-Oferim acel fresh from The salon fără a face schimbari majore prin tunsoare sau culoare .

-Tratament De tip Spa pentru parul dumneavoastra.

-Lounge spațios separat de zona de relaxare  unde va puteți savura cafeaua, răsfoi o carte ascultând muzica clasica sau ambientala .

Pet frendly  si multe alte servicii de calitate.

Wash.blow.style.go  @snob.blowdry

Appointment’s @ 0772234013

snobblowdry@gmail.com

9 Aleea Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *