Fără categorie

Si a fost NOAPTEA BICICLETELOR, printre oameni animale si animale pe motoare, intr-un oras din Balcani

Spread the love

In noaptea de sambata, dupa ora 1, locuitorii Capitalei au avut parte de un spectacol mai putin obisnuit. Sute de biciclisti, echipati sau mai putin echipati au participat la Ciclopromenada nocturna 2.

Am remarcat de exemplu ca pista de bicicleta de la Parcul Izvor spre Unirii, este atat de ingusta incat chiar cred ca a fost facuta doar pentru latimea unei roti de biciclete. Mai mult decat atat, in trafic, soferii cat si pietonii ne priveau ca niste ciudatenii ale naturii, si eram toti din specia socate biped motorizat pietonal cu autopingea de cauciuc suflat, pentru ca altfel nu imi explic atitudinea lor si amuzamentul lor.

In Europa, a fi biciclist e un mod de viata respectat si apreciat, iar in tari ca Olanda si Belgia, se pleaca la servici pe bicicleta la costum si pantofi, da ce sa ceri unei populatii imprastiate „undeva in Balcani” vorba lui Puya.

Multumesc pe aceasta ocazie lui Bogdan Antohe, site-ului  http://www.cyberculture.ro, si tuturor celor prezenti.

PS:  presainblugi a fost prezenta la eveniment prin subsemnatul si Andrei Cojea care a facut senzatie cu „sistemul lui de oprire”:D  si ca amuzament va prezint mai jos cateva clipe din startul ciclopromenatilor insomniaci si invazia bicicletelor de la Piata Presei Libere

By:  BOGDAN DARADAN

0 gânduri despre „Si a fost NOAPTEA BICICLETELOR, printre oameni animale si animale pe motoare, intr-un oras din Balcani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *