Economic, Muzica, Tineri

Serata Muzicală Sub Stele: Muzică Sub Cerul Înstelat @ Marian Vasilescu – Eveniment la Teatrul Godot pe 17 August 2023

Spread the love

În mijlocul unei veri pline de anticipații și promisiuni culturale, Teatrul Godot îți oferă o oportunitate perfectă de a te bucura de o seară magică în cadrul evenimentului special „Muzică Sub Cerul Înstelat @ Marian Vasilescu”. Cu un program bogat și variat pentru luna august, Teatrul Godot continuă seria sa de evenimente captivante, menite să aducă bucurie și distracție unui public divers și pasionat de cultură.

Pe 17 august 2023, de la ora 19:00, pregătește-te să faci parte dintr-o experiență muzicală excepțională, într-un cadru cu totul special – grădina Palatului Bragadiru. Înconjurați de atmosfera idilică a acestui palat istoric, vei avea ocazia să te bucuri de sunetele fermecătoare ale lui Marian Vasilescu, un talentat cântăreț cu o voce plină de emoție și timbru aparte, alături de Bianca P. și Tommy Sax, cei care vor urca, de asemenea, pe scenă.

Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile aici

Acest eveniment inedit, desfășurat în aer liber te va purta într-o călătorie muzicală ce îmbină armonios ritmurile și melodiile captivante cu atmosfera elegantă și sofisticată a grădinii Palatului Bragadiru.

Intrarea este liberă, așadar te așteptăm să te bucuri de acest spectacol într-un cadru fermecător.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Godot, pe terasa Palatului Bragadiru, situată pe Calea Rahovei Nr. 147-153, București. Pentru a-ți rezerva un loc la această experiență de neuitat, te rugăm să suni la numărul de telefon 0771 463 688.

Nu uita să dai un like pentru a fi la curent cu toate evenimentele Teatrului Godot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *