Fără categorie

Samsung – The Anthem for RIO 2016

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Cu mai puțin de o lună înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Rio din 2016, Samsung Electronics, sponsor global al Jocurilor Olimpice la categoria Wireless Communications Equipment, lansează filmul „The Anthem”.

The Anthem_1

În continuarea campaniei globale Samsung pentru Jocurile Olimplice, videoclipul încurajează depășirea barierelor, a limitelor geografice și unirea întregii lumi.

Versuri din mai multe imnuri naționale sunt amestecate pentru a crea un singur imn, „The Anthem”, care va prinde viață prin toți atleții și spectatorii prezenți.

„The Anthem” începe cu o tânără din Australia care intonează imnul național al Botswanei cu un Samsung Galaxy S7 edge.

Pe parcursul videoclipului, smartphone-ul călătorește prin toate colțurile lumii, înregistrând și distribuind vocile fanilor și ale atleților cântând versuri din imnurile altor țări.

Fiecare vers alcătuiește „The Anthem”, oferindu-le telespectatorilor o nouă viziune asupra felului în care produsele și tehnologia inovatoare Samsung ajută la depășirea barierelor geografice și unesc lumea printr-o conexiune puternică, lipsită de constrângeri.

„«The Anthem» este o reflecție a companiei Samsung și a dorinței de a depăși orice limită geografică și de a uni oamenii prin tehnologie și comunicare”, a declarat Younghee Lee, vicepreședinte executiv al departamentului de Global Marketing din cadrul Mobile Communications Business al Samsung Electronics.

„Prin intonarea „«The Anthem», fani și atleți din întreaga lume vor simți spiritul Jocurilor Olimpice”.

Șase atleți sunt protagoniștii videclipului, fiecare dintre ei având o poveste unică, plină de sacrificii, care i-a ajutat să își depășească condiția și să își îndeplinească visul. Ei sunt:

• Tom Daley (Marea Britanie, înot) – medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, proba sărituri de la 10 metri;
• Alysia Montano (SUA, atletism) – locul al cincilea la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, proba de 800 de metri;
• Arnaud Assoumani (Franța, atlet la Jocurile Paralimpice) – medaliat la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 de două ori cu medalia de argint la săritura triplă F46 și la săritura în lungime F46; medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Beijing din 2008 la săritura în lungime F46; medaliat cu bronz la Jocurile Paralimplice de la Atena 2004 la săritura în lungime F46;
• Margret Rumat Rumat Hassan (Sudanul de Sud, atletism);
• Shelley Watts (Australia, box);
• Gabriel Medina (Brazilia, surf) – campion mondial WSL 2014;

Acești atleți vor apărea în mai multe materiale digitale și destinate rețelelor sociale, care vor fi lansate odată cu Jocurile Olimpice de la Rio 2016 și care le vor spune poveștile despre depășirea barierelor și a obstacolelor. Astfel, fani din întreaga lume vor simți cu adevărat noțiunea de „Depășește ce nu poți face”.

„The Anthem” este o continuare a campaniei globale Samsung pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, concentrată pe atleții perseverenți, care au progresat și care nu au renunțat niciodată.

Mai devreme în acest an, Samsung și-a început campania prin scurtmetrajul tip documentar A Fighting Chance, care prezintă povestea inspirațională a patru olimpici plini de speranță, ce s-au luptat cu constrângerile și și-au depășit limitele, totul pentru a face istorie pentru țara lor.

Apoi, Samsung a continuat cu The Chant, care celebrează progresul făcut de către atleți și fani prin dispozitivele Galaxy S7 edge și Gear IconX, care îi ajută să învingă orice fel de distanță și să rămână mereu conectați.

➡ Atleții din „The Anthem” și ce înseamnă să „Depășești ce nu poți face”

Tom Daley

„Sunt încântat să fiu printre cei mai talentați și puternici atleți din campania Samsung «The Anthem» și să împărtășesc propria poveste de viață, felul în care am depășit bariere pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Am depășit mai multe obstacole în cariera mea de atlet, dar sunt recunoscător pentru că toate aceste provocări m-au făcut mai puternic și mai determinat să reușesc. Sper ca povestea mea să inspire oameni din întreaga lume și să le ofere încrederea de care au nevoie pentru a realiza ceea ce își doresc.”

Arnaud Assoumani

„Atunci când aveam cinci ani, am văzut la televizor cum atleții alergau și parcă zburau prin aer. Mi-am dorit să simt și eu același lucru. Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că vreau să devin un sportiv. Astăzi, visurile mele se leagă tot de sport, iubesc cum sportul poate să aducă aproape oameni atât de diferiți social și cultural. Fiind parte din «The Anthem», îmi este mult mai ușor să arăt lumii că împărțim aceleași valori și că ne putem înțelege, chiar dacă avem culturi diferite și vorbim alte limbi.”

Margret Rumat Rumat Hassan

„Am participat în 2014 la Nanjing la Jocurile Olimpice de Tineret în postura de atlet independent, dar în Rio steagul Sudanului de Sud va fi arborat pentru prima dată la JO și va fi un moment definitoriu atât pentru mine, cât și pentru țara mea. A face parte din acest grup de atleți recunoscuți de Samsung reprezintă progresul imens pe care sportul l-a făcut în Sudanul de Sud. Am trecut de multe bariere, inclusiv conflicte civice și condiții precare de antrenament, pentru a fi selectată să concurez la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Este o realizare incredibilă și voi continua să-mi depășesc orice limită pentru a progresa.”

Gabriel Medina

„Părinții mei mi-au dat prima mea placă de surf când aveam opt ani și mi-a plăcut la nebunie – dar a fost o întreagă provocare pentru mine ca surfer în Brazilia, pentru că oamenii nu știau aproape nimic despre acest sport și nu era recunoscut drept unul de performanță.

Am continuat să mă antrenez din greu și după ce am câștigat titlul mondial în 2014, surfingul a fost recunoscut ca sport de performanță în Brazilia. Am fost cuprins de emoții și de un sentiment de mândrie atunci când am auzit imnul țării mele pe podium, în 2014. Cred că acest lucru este valabil pentru orice atlet, din orice țară.

Este inspirațional. «The Anthem» este uimitor pentru că este un imn ce poate uni și inspira întreaga lume.”

➡ Despre implicarea Samsung în Jocurile Olimpice

Samsung a început să se implice în cadrul Jocurilor Olimpice ca sponsor local al Jocurilor Olimpice de la Seoul din 1988.

Începând cu Jocurile Olimpice de Iarnă de la Nagano din 1998, compania și-a continuat sprijinul pentru mișcarea Olimpică în calitate de partener global în categoria Wireless Communications Equipment, prin propria platformă de comunicare wireless numită Wireless Olympic Works (WOW) și dispozitive mobile.

Aceste inovații tehnologice pentru telefoanele mobile oferă participanților la Olimpiadă servicii de localizare a utilizatorilor în timp real, comunicații interactive și Samsung Pay.

Samsung organizează mai multe campanii olimpice pentru a împărtăși bucuria existenței Jocurilor Olimpice cu oameni de pe întreg globul, cărora le permite să ia parte la experiența Jocurilor prin inovațiile tehnologiei mobile.

Samsung va continua să fie Partener Olimpic Global și în 2016 la Rio, în 2018 la PyeongChang și în 2020 la Tokyo.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *