Fără categorie

Caffe Ritazza – New place, new style to drink coffe

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Caffè Ritazza este noua ta destinatie cu aroma de Italia din Bucureşti Mall. Recent, la evenimentul de lansare, invitatii s_au bucurat de vibraţiile Coffee Cooling Party, in centrul căruia s-a aflat cafeaua, sub diverse şi delicioase forme: cocteiluri alcoolice şi non-alcoolice cu cafea, frappé-uri cu arome înnebunitoare (Snickers, Oreo, caramel, caramel sărat, vanilie, alune de pădure, brownie, căpşune, toffee nut), îngheţată cu cafea.

7_11654013_10205882666539196_995792657_o

Invitaţii s-au delectat, de asemenea, cu sandvişuri şi salate reţetă proprie, preparate în bucătăria Caffè Ritazza, precum şi cu celebrele Millie’s Cookies, aduse în exclusivitate în România prin această franciză.

„Fursecurile uriaşe”, aşa cum au mai fost denumite, au delectat invitaţii cu cele patru variante în care sunt disponibile: ciocolată cu lapte, double chocolate, caramel & nuci pecan şi ciocolată albă.

Fiind inspirată de cafenelele din nordul Italiei, Caffè Ritazza nu putea organiza decât o petrecere în acelaşi ton, astfel încât locaţia din Bucureşti Mall a fost gazda a patru scutere Vespa, un alt punct de atracţie pentru invitaţi.

Modelul retro Vespa Primavera, unic în România, a fost amplasat în interiorul cafenelei, acompaniindu-i pe invitaţii care au dorit să marcheze participarea la eveniment printr-o fotografie la panoul foto oficial, iar alte trei modele moderne Vespa s-au făcut remarcate pe terasa cafenelei, atât în fotografiile invitaţilor la eveniment, cât şi în cele ale publicului larg.

Savoarea serii a fost completată de îngheţata Siviero Maria, iar distracţia – de cabina foto, pentru care invitaţii au folosit accesorii foto în ton cu tema evenimentului: ceşti de cafea Ritazza, smartphone pentru selfie-uri – Coffee Selfie, bule cu mesaje simpatice: „Bună! Hai, la o cafea!”, „Coffee meets sweetie”, „I love Ritazza”, „Best coffee in town”.

Şi nu e deloc deplasat să spunem că aici se găseşte best coffee in town, pentru că Ritazza se laudă cu propriul amestec de cafea şi cu talentul celor mai buni Barista, pregătiţi în Marea Britanie.

Caffè Ritazza este o franciză din UK prezentă în 23 de ţări, cu peste 120 de unităţi, având o activitate de peste 20 de ani.

În luna mai a acestui an a deschis primele două locaţii din ţară, ambele în Capitală: Plaza România şi Bucureşti Mall. Cafenelele Ritazza se remarcă prin designul urban şi creativ, bazat pe un concept arhitectural realizat de un studio londonez de creaţie.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *