Actualitate, Divertisment, Tineri

#reBORN dinner la #NUBASummervibes

Spread the love

Recent la #NUBASummervibes a avut loc #reBORN dinner, primul social event al sezonului după perioada de izolare în care ne-am aflat cu toții. La eveniment au participat vedete, bloggeri, vloggeri și jurnalisti din zona de lifestyle. Pe parcursul serii, invitații au socializat, păstrând normele legale de distanțare socială impuse.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe mesele de câte 4 persoane, frumos decorate de către Patchouli Flowers, au fost servite rând pe rând preparate precum Wagyu Mini Tacos, Beef SpringRolls, Caracatitia cu sos chimichuri, Calamar întreg la grătar și alte preparate vedetă din meniul Nuba, inclusiv deja faimoasă prăjitură Pavlova. De la cină nu au lipsit nici diversele băuturi care să acompanieze mâncare, și, mai ales, voia bună.Deși cu un program ușor incert din cauza situației globale cu care ne confruntăm, NUBA pregătește diverse surprize muzicale și de entertainment pentru clienții locațiilor atât din București cât și din Mamaia.

La final, participanții au fost invitați să își aleagă de pe masa frumos decorată de către Patchoului Flowers, orice floare sau chiar întregul aranjament, pe post de give-away. Patchouli Flowers sunt cunoscuți atât pentru aranjamentele spectaculoase realizate în florăria boutique din cunoscutul rond Dorobanți, cât și pentru evenimentele exclusiviste, private, organizate în țară și în străinătate.

După cum bine știți, NUBA este unul dintre cele mai mari lanțuri de club-restaurante din România, având deja 4 locații (NUBA, Nuba Cafe, #NUBASummervibes, NUBA Beach Club) în care se organizeaza unele dintre cele mai exclusiviste petreceri de zi și de noapte la care au participat pe rând artiști precum Paris Hilton, Gianluca Vacchi, Craig David, Black Coffee, Antonis Remos, Rick Ross, Valeron, Ja Rule, și mulți alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *