Atelier de Idei, Social, Tineri

3 Motive interesante pentru care sa vizitezi muntii Sureanu

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Chiar daca vara este unul dinte anotimpurile pe care le indragim cel mai mult, pentru ca avem posibilitatea de a ne bucura din plin de soare, de natura si desigur de zile lungi, nu de putine ori simtim nevoia sa „fugim” de temperaturile care ne provoaca disconfort, astfel ca in mod automat ne indreptam atentia inspre zonele montante. Departe de forfota urbana si inconjurati de peisaje naturale desprinse parca din poevstioarele pe care le citim celor mici, zonele montane sunt locuri in care vom reusi mereu sa ne gasim linistea si relaxarea de care avem nevoie periodic, daca nu chiar constant. Nu mai reprezinta probabil o noutate faptul ca in tara noastra se regasesc unele dintre cele mai spectaculoase si impresioante peisaje montane din Europa. Din acest motiv, muntii Sureanu au devenit un veritabil centru de atractie pentru mii de turisti de peste tot din lume.

Daca ai luat decizia de a petrece cateva zile departe de toata agitatia specific urbana si cauti un loc din care sa nu lipseasca linistea si diferite posibilitati de relaxare, atunci cu certitudine muntii Sureanu reprezinta locul perfect inspre care sa calatoresti atunci cand ai ocazia. Daca aceste lucruri nu au resuit sa te convinga, cu certitudine urmatoarele detalii vor transforma muntii Sureanu in urmatoarea destinatie inspre care iti vei dori sa calatoresti.

Peisaje de o frumusete ireala

Nu mai reprezinta vreo noutate faptul ca tara noastra dispune de unele dintre cele mai spectaculoase peisaje montante din Europa, iar muntii Sureanu cu certitudine nu se abat de la acest lucru. Aici iti vei putea gasi cu usurinta linistea si relaxarea de care ai atata nevoie dupa o perioada lunga de stres si oboseala, cu care ne confruntam fiecare dintre noi. Aerul curat, linistea monumentala, dar si lipsa oricarei civilizatii sunt aspecte care transforma muntii Sureanu in destinatia de weekend ideala pentru toti cei care isi doresc o mica escapada din forfota urbana, dar si o deconectare totala de la oboseala si stres.

Numeroase unitati de cazare, de unde nu lipseste voia buna

In drumul tau spre munte, ai posibilitatea de a regasi numeroase unitati de cazare, in cadrul carora te vei putea bucura din plin de confort, preparate delicioase, dar si voie buna avand in vedere ca in mod periodic sunt organizate diferite petreceri unde distractia este la cote maxime. Una dintre cele mai populare unitati de cazare pe Transalpina este Popasul Regelui, un loc de unde nu lipseste linistea, confortul si nici preparatele delicioase.

Posibilitati de distractie si relaxare multiple

            Popularitatea muntilor Sureanu nu reiese exclusiv numai din peisajele impresionante pe care le putem regasi aici, ci si prin acitivtatile pe care le putem desfasura in orice perioada a anului. Daca vara, muntele reprezinta cel mai bun refugiu in zile toride, iarna, ai posibilitatea de a desfasura numeroase sporturi de iarna avand in vedere ca aici regasesti partia de Ski Sureanu, unde mii de oameni aleg sa isi petreaca zilele libere, bucurandu-se de zapada si de toate frumusetile sezonului rece.

           

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *