Fără categorie

Puterea aburului in palmele tale oricand ai nevoie

Spread the love

Imaginea si brandul personal sunt atribute relevante pentru stilul tau personal. Nu stiu voi cum procedati dar eu am momente cand sunt extrem de exigent cu look-ul personal in situatii cu circumstante atenuate. Dar ma opresc aici si va invit la o poveste rupta din viata de blogger 🙂

Steam&go_thumbnail

Am plecat de acasa. Proaspat barbierit, aranjat. Tricoul, daca pana acum il tineam pe uscator si apoi il treceam pe masa de calcat de data asta l-am lasat pe umeras, l-am agatat de fereastra si am inceput sa-l calc vertical pentru ca asta inseamna SA FII MAFIOT.

Cum fac asta? Simplu. Am gasit pe net un dispozitiv care se numeste Steam&Go si cu ajutorul caruia ai puterea aburului de sute de grade in palma 🙂 Suna cool, nu? Dar sa continuam povestea, zic!

Sunt in tramvaiul 25, mai am pana ajung la Facultatea de Jurnalism de la Etajul VI. Momentan sunt prin zona Eroii Revolutiei. Astazi ma intalnesc cu o studenta PR la o companie de cosmetice din Romania.

Doar ca de data asta n-am treaba la Facultate ci doar cu etajul VI care va fi loc de intalnire. Intarzier previzibil si ma duc in mall.

Eram printr-un mall, era week-end, si ma suna ea cu numar necunoscut sa ma testeze.

Aud o voce de caprioara, imi spune de unde are numarul meu de telefon si, chiar dac M-AM prins din prima cine e ma fac nestiutor si ma joc cu ea la telefon 🙂 Glume de mafiot !

– Hei, dar ce mica e lumea, nu pot sa cred ca nu am vorbit pana acum. Cu ce te pot ajuta ?

Ideea e ca pana la urma am ras aman2 si ne-am intalnit. Prima ei reactie a fost, citez:

,,Wow. N-am mai iesit demult cu un barbat sa aiba un tricou atat de bine calcat. De obicei nu sunt atat de sincera mai ales ca stiu ca esti blogger si cine stie cum interpretezi dar chiar l-ai calcat super. Se vede ca ti-a luat timp „

I-am facut in continuare jocul, i-am dat de inteles ca a durat minute bune si dupa ce atmosfera s-a mai destins si ne-am atins mai mult i-am dezvaluit secretul 🙂

Va las si voua o mostra video!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *