Fără categorie

MISIUNE IMPOSIBILA 5 – 007, Fast and Furios si suspans in stilul lui Sherlock Holmes

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

update! Cei doi castigatori ai celor doua invitatii duble dupa extragerea random.org sunt:

MARIUS MANDACHE si CLAUDIA IOANA VASILE. Astept numarul vostru de telefon pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com sau mesaj privat pe pagina de facebook a blogului ca sa va spun cum puteti intra in posesia invitatiilor. FELICITARI!

CONCURS – 2 invitatii duble la Hollywood multiplex la MISIUNE IMPOSIBILA 5 valabile in perioada 8 august – 12 august.

Tom-cruise-mission-impossible-5-rogue-nation

 

Tom-cruise-mission-impossible-5-rogue-nationFara cuvinte de tip balast. Chiar e o misiune imposibila sa nu-ti placa MISIUNE IMPOSIBILA 5. Are de toate. In primul rand acel carusel de aventuri si destinatii tipic filmelor cu spioni din perioada lui James Bond. Vizitam CasaBlanca, Viena, Londra si lista nu se opreste aici. Avem curse nebune cu masini si…motociclete si nu vorbesc de cateva cadre de 3 secunde ci de minute in sir de adrenalina pe doua roti.

Avem si putin sex-appeal din partea actritei Rebecca Ferguson, britanica 100% prin prestanta, detasare, emotie subtila si atitudine glaciala dar care ascunde multa ferocitate si in multe din scenele din film ai impresia ca o revezi pe XENA, printesa razboinica.

Cat despre suspans, el musteste printre replici, cadre, momente de anarhie si haos. Filmul are un story atat de complex incat la inceput pari pierdut. Ai in fata un puzzle cu atat de multe elemente incat iti e e greu sa le urmaresti. Sa continuam sa ardem fitilul, zic!

mission-impossible-rogue-nationPana la Misiune Imposibila 5 nu am avut nicio tipologie clara de voce negativa, atat de negativa incat sa nu o confunzi niciodata. Asa cum Darth Vader si masca lui e o asociere a raului Universal, vocea lui Sean Harris are in ea tot ce avea nevoie o VOCE pentru a te tine de scaun. E brutal de plina de energie negativa si chiar daca personajul nu iese prea mult in evidenta ca numar de aparitii, atunci cand o face ramai suspendat.

Tensiunea este colorata de momentele pline de umor atunci cand Jeremy Renner, Tom Cruise si Simon Pegg se intersecteaza. Filmul incepe brutal cu una dintre cele mai complicate cascadorii ale lui Tom Cruise. Despre ce e vorba descoperiti singur in cinema incepand de ASTAZI, 31 iulie.

Si acum sa vorbim putin despre actiune si efectele acestei productii.

Tom Cruise este cunoscut ca si excentric cand vine vorba de realizarea de cascadorii pe care insista sa le faca singur fara dublura. Si de data aceasta, cascadoriile sale sunt spectaculoase iar efectele speciale le poti testa la randament maxim daca te incumeti sa vizionezi acest film in sala 4DX din Mega Mall Bucuresti sau in recenta sala 4DX deschisa in Constanta.

Secvențele dramatice de acțiune sunt interpretate de Ethan Hunt, personajul lui Tom Cruise, iar combinația cu efectele speciale 4DX atent regizate vor trimite spectatorii intr-o experiență captivantă, ce le va tăia răsuflarea.

NUMAI in sala 4DX, de exemplu, atunci când eroul se leagănă pe aripa unui avion care decolează, scaunele din sală se mișcă puternic în diferite direcții, iar la mișcarea lor se adaugă rafale puternice de vânt, care conferă audienței o senzație realistă a vitezei și intensității scenei din film. Mai mult, tema muzicală a peliculei, temă ce se regăsește în întreaga serie, e ușor de recunoscut datorită bătăilor de tobă, iar acum acestea sunt asociate cu vibrațiile scaunelor, pentru a amplifica tensiunea.

O altă secvență în care spectatorii se vor simți în mijlocul filmului este cea în care Tom Cruise sare într-un tanc cu apă unde se vor intampla atatea (Detaliile in cinema, desigur). Când agentul sare, scaunele se vor mișca dramatic în jos, pentru a simula căderea. Iar în momentul în care agentul trece prin diferite stadii, scaunele vor fi complet sincronizate cu scena, mișcându-se încet dar continuu în față și în spate, în sus și în jos, la stânga și la dreapta. Spectatorii vor trai intens proiectia, nu numai datorită efectelor copleșitoare din scena subacvatică, dar și datorită fiorilor pe care îi vor simți în sala 4DX.

Și nu în ultimul rând, cascadoriile pe motocicletă executate impecabil de Tom Cruise, pe autostradă, în deșert sau în cartierele orașului, vor lăsa spectatorii cu gura căscată, fiind amplificate de vânt, curenți de aer, miros de praf de pușcă, ceață.

Pe scurt, MISIUNE IMPOSIBILA 5 va fi blockbuster-ul acestei veri. AM ZIS!

IN CINEMA DIN 31 IULIE. Film distribuit de RO IMAGE.

0 gânduri despre „MISIUNE IMPOSIBILA 5 – 007, Fast and Furios si suspans in stilul lui Sherlock Holmes”

  1. Il vazusem in lista de filme de la cinema, ma rog.. il si stiam si chiar voiam sa ma uit la el, dar asteptam doar sa-l vad acolo. Cred ca n-o sa mai am rabdare, o sa vad daca este pusa vreo versiune cat de slaba pe net, vreau neaparat sa-l urmaresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *