Fără categorie

Poltergeist – Pentru ca nimic nu e mai Horror ca un Strigoi 3D care fura curent !?

Spread the love

Filmul Horror Poltergeist TREBUIE vazut cel putin 3D daca vreti sa simtiti senzatii complete. Daca vreti o experienta totala va recomand vizionarea 4DX pentru a trai intens fiecare frame din film. Dar de ce sa-l vedeti ?

Vorbim de un remake, un remake vechi cat mine ca si varsta dar care a fost customizat pe noile tehnologii. Chiar daca, in principiu, povestea e aceeasi, s-au schimbat destul de multe lucruri dar nu suficiente. Cum incepea povestea acum 33 de ani ? Sa vedem…

poltergeist-448157l-imagineÎn anul 1982, Frank Marshall și Steven Spielberg au lansat „Poltergeist”, în regia lui Tobe Hooper, cu un scenariu scris de Michael Grais, Mark Victor și Steven Spielberg. Filmul horror de acum aproape 3 decenii a fost urmat de „Poltergeist II: The Other Side” (1986) și „Poltergeist III” (1988), dar cele doua sequel-uri nu s-au ridicat la nivelul primului film.

Ce avem in 2015 in afara de efecte speciale? In principiu, nu prea sunt lucruri noi dar ceea ce conteaza este ca ideea veche a fost trecuta printr-un upgrade tehnologic care ajuta si mai mult conceptul decat putea sa o face in urma cu 30 de ani.

Pe scurt, Eric Bowen (Sam Rockwell) se muta cu familia intr-o zona mai retrasa dupa ce isi pierde locul de munca. La un moment dat,  fiica sa, Madison (Kennedi Clements), este răpită si tinuta captiva intr-o alta dimensiune.

Ce te atrage la acest film? Raspunsul e simplu, efectele speciale 3D, de la sunet pana la proiecte. Recunosc ca mi-as fi dorit sa fie ceva total NOU dar efectele 3D au compensat suficient.

Proiectia este distribuita de CineForum iar filmul va ajunge in cinema din 22 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *