Fără categorie

Pitesti, Orasul Lalelelor avea nevoie de un local regal pentru "fluturi colorati de noapte" – Mon'Arch

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Recent am revenit in orasul studentiei mele – orasul Pitesti, Orasul Lalelelor. In perioada cand eram student nu aveam prea multe locuri de noapte unde sa pot iesi, unde sa combin un plating creativ cu o muzica plina de energie si asa a aparut Mon, Arch.

Localul a fost construit dupa conceptul unui lounge modern la parterul complexului hotelier Ramada Piteşti. Asemeni fluturelui care dă numele localului, fostul restaurant hotelier s-a metamorfozat într-o destinatie de party-uri selecte, cu muzică moderna şi atmosferă precum in capitalele europene.

Party-urile Mon’Arch se vor construi de fiecare data in jurul a trei coordonate: gust, sunet și emoție. Dar sa descoperim impreuna povestea…

➡ Ramada Pitesti – Pentru ca meriti sa fii rasfatat si aici ca in oricare alt oras din Europa

Ramada Pitesti stie sa imbie luxul cu utilitatea. Recunosc ca am fost placut surprins sa gasesc aici facilitati si elemente de design pe care nu le-am regasit in hoteluri din Budapesta, Bratislava, Praga sau Viena.

Vorbim practic de un stil eclectic, un amestec de neomodernism si retroclasic. In lobby, de exemplu, atunci cand te cazezi, langa o canapea din secolul XXI poti descoperi o imagine cu unul dintre marii compozitori clasici ai Europei.

Iar surpriza nu s-a oprit aici. Ramada Hotel e un complex dezvoltat pe verticala iar panorama orasului pe care o poti admira e dementiala. Camerele curate, conditii duse pana la superlativ, m-am simtit rasfatat in mijlocul unui oras care mi-a modelat personalitatea.

Evident ca n-am rezistat tentatiei sa nu ma plimb prin centru si sa nu fac fotografii la lalele. Dar asta nu e tot. Ceea ce se stie mai putin despre Pitesti e faptul ca e un oras urban langa o padure. Practic, poti sa te bucuri de facilitatile secolului XXI si de tot luxul pe care il meriti, iar daca vrei sa evadezi, sa te refugiezi, mergi 10-15 minute pe jos si gata, ai scapat de oras.

Padurea despre care va vorbesc se numeste Trivale si leaga centrul orasului si zona joasa de cartierele aflate la inaltime precum cartierul Trivale si gradina zoologica.

 

➡ Mon,Arch – totul la superlativ, de la ambient la desert

Dincolo de meniu si preparate, trebuie sa punctez ceva cu adevarat delicios – Pralina de ciocolata. Pentru mine a fost momentul de rasfat suprem intr-o baie de culoare si pe acorduri mixate de DJ UGin, de la Loft Bucuresti.

Daca vreti sa vedeti si voi o mostra dintr-o calatorie ascunsa intr-o betie de sunete si culori va invit pe pagina de facebook unde pozele vorbesc cat pentru o mie de cuvinte.

Si nu uitati, azi avem super party cu JO la Mon,Arch.

Local recomandat de Social Agenda powered by Denis Radu si Monica Munteanu.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.