Fără categorie

Ultima inovatie Hi-Tech ROMBA 980 – Din Star Wars si Star Trek direct in living-ul tau

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Compania americana iRobot, prin distribuitorul local Certus Mercatus Romania, lanseaza pe piata un nou aspirator robot, Roomba 980, disponibil de azi in magazinul online irobot.ro si in magazinele partenere. Cu navigare vizuala inteligenta, control prin aplicatie si conectivitate Wi-Fi®, noul Roomba 980 curata si mai mult pentru o casa si mai curata.

„Cu peste 14 milioane de roboti in casele oamenilor din intreaga lume, iRobot este lider global in curatarea automata a casei. Roomba 980 reprezinta urmatorul pas foarte important, deoarece este primul produs cu capacitati de cartografiere conectat prin Cloud si dedicat pietei de consum. Prin tehnologiile Cloud si de cartografiere, robotii obtin o mai buna intelegere a mediului, iar clientii detin mai mult control. Privind in perspectiva, aceste tehnologii permit, de asemenea, integrarea robotilor intr-o casa inteligenta”, a declarat Colin Angle, Presedinte si Director Executiv al iRobot.

➡ De ce este Roomba 980 cel mai performant aspirator robot din lume?

O data cu Roomba 980, iRobot implementeaza, simultan, intr-un produs de consum, tehnologia de localizare vizuala si de cartografiere (vSLAM®). Aceasta tehnologie revolutionara face parte din noul sistem de navigatie iAdapt® 2.0 cu localizare vizuala, care permite robotului Roomba 980 cartografierea mediului in timpul curatarii, tinand evidenta spatiului unde este activ, pana cand acesta este complet curatata.

Roomba 980 are 3 caracteristici principale:
INTELIGENT – Roomba 980 combina navigarea adaptiva cu localizarea vizuala pentru a curata timp de pana la doua ore, apoi se reincarca si reia dupa cum este necesar pana cand curata tot spatiul unei case;
SIMPLU – aplicatia iRobot HOME ofera utilizatorilor posibilitatea de a controla robotul Roomba 980 de oriunde si oricand printr-o simpla apasare;
CURAT – sistemul de curatare AeroForce ™ cu functia Carpet Boost (crestere a puterii de aspirare pe covoare) detecteaza zonele cu mocheta si ofera de doua ori mai multa performanta de curatare, facand din Roomba 980 cel mai performant robot aspirator al iRobot Corp, lider in furnizarea de solutii bazate pe tehnologie robotizata.

R980 UnderBed2INTELIGENT

R980 PressCLEAN AppSIMPLU

 

„Robotii de aspirare nu se pot baza pe o singura caracteristica sau tehnologie pentru a curata in mod eficient. Performanta de aspirare, navigarea eficienta de adaptare la medii in continua schimbare si curatarea sub mobila – locul in care murdaria in general este greu de indepartat – sunt factori importanti, ce trebuie sa coexiste in echilibru. Roomba 980 ia in considerare acest lucru pentru a oferi asistenta in aspirare, intr-un mod convenabil si personalizat in fiecare zi“, a declarat Christian Cerda, Vicepresedinte Executiv si Director General al departamentului pentru roboti casnici al iRobot.

Roomba 980 este disponibil pentru cumparare in Romania incepand cu data de 10 aprilie 2016 la pretul de 4.499 RON, pe www.irobot.ro si la distribuitorii autorizati.

Mai multe informatii relevante pe pagina iRobot Romania.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.