Fără categorie

PGL a dat startul la bilete pentru cel mai cool eveniment de gaming – CS:GO!

Spread the love

Marea Finală PGL Season 1, în care se vor confrunta echipe din America de Nord și Europa, va avea loc la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, între 2-4 octombrie, iar meciurile vor fi proiectate în sala Epika pe un ecran gigant de 22.5 metri.

agenda-360x296

Biletele pentru cea mai importantă competiție de CS:GO organizată de PGL au fost puse în vânzare începând cu data de 18 august și pot fi achizitionate online, la adresa Grandentertainment.ro și la casele de bilete din incinta cinematografului Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Prețurile biletelor sunt:

Vineri, 2 octombrie – 30 lei
Sâmbătă, 3 octombrie – 50 lei
Duminica, 5 octombrie – 50 lei
Abonament 3 zile – 99 lei

Finala turneului de CS:GO PGL Season 1 va aduce fata in fata patru dintre cele mai bune echipe din lume: trei din Europa și una din America de Nord. Cele patru echipe vor veni la București pentru a disputa, timp de 3 zile, faza finală a turneului PGL Season 1, una dintre cele mai importante și apreciate competiții de CS:GO ale momentului, cu premii totale de 110.000 dolari.

PGL Season 1 a început luna trecută cu turneul preliminar de calificări online. La finalul acestuia, 3 echipe au obţinut calificarea alături de cele 9 organizații invitate direct în grupele competiției. Începând cu 26 august, meciurile grupelor PGL Season 1 vor fi disputate după următorul program:

EU Grupa A (26 – 29.08)
Team SoloMid
Natus Vincere
Virtus.pro
Team Kinguin

EU Grupa B (30.08 – 2.09)
Fnatic
EnVyUs/winner mouz/d&g
Titan
Team Dignitas

Grupa Americană (8-11.09)
Luminosity Gaming
Team Liquid
CLG
Method

În faza grupelor, echipele pot câștiga 21.000 de dolari.

Locul I – $4,000 + Playoff slot
Locul II – $2,000
Locul III – $1,000

Liderii acestor grupe se vor califica automat în finala de la București din 2-4 octombrie. De asemenea, grupa europeană va oferi echipelor încă o șansă în turneul Last Chance.

Premii Last Chance

I – $2,000 + Loc de finalist
II – $1,000
III – $1,000

Premii finală

Campion – $40,000
II – $20,000
III – $10,000
IV – $5,000

Începând cu etapa semifinalelor, calificările europene vor putea fi urmărite online pe www.twitch.tv/pgl

Partenerii PGL Season 1 sunt: HyperX, Vulcun, CS:GO Fast și Twitch, cu sprijinul Grand Cinema & More. Mai multe informații despre echipele invitate, comentatori și program vor fi anunțate pe website-ul oficial, Twitter și Facebook. Canalul oficial de streaming, unde se vor putea viziona meciurile competiției este twitch.tv/pgl.

Despre PGL Season 1

Cele mai bune 12 echipe din Europa și America de Nord se vor înfrunta vara aceasta în PGL Season 1 pentru premii in valoare de 110.000$. După succesul înregistrat în primăvară cu sezonul de debut al competiției sale de CS:GO, începând din august PGL va oferi fanilor acestui sport electronic aceleași meciuri spectaculoase și aceeași calitate a producției cu care s-au obișnuit.

În PGL Season 1 se vor reuni cele mai bune 12 echipe din lume, în premieră fiind vorba și despre formații din America de Nord. Patru dintre cele mai bune concurente vor ajunge la București între 2 și 4 octombrie pentru a disputa etapele finale ale competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *