Fără categorie

Pentru că un periaj complet are nevoie de puțină electricitate

Spread the love

Totul astăzi este electricitate sau depinde de curentul electric într-o formă sau alta. De la smarpthone-uri la laptop-uri, de la smartWatch-uri la telecomenzile de televizor, totul e despre electricitate. Atunci de ce mai sunt persoane care încă n-au făcut pasul spre o periuță electrică? Ca să înțelegem mai bine avantajele o să intrăm într-o poveste!

HX9352_04-RTP-global-001

O cavitate bucala de copil. Se ilustreaza cu draperii rosii cu nuante de roz, totul inconjurat ca intr-o alveola, o limba de burete pe jos si cerul gurii din carton expandat. (Sa ne jucam putin cu imaginatia si sa presupunem ca suntem la un teatru cu si despre dinti). Lumina e difuza, un joc de umbre si penumbre. Doar ca acum, in fata acestui cadru, un grilaj ca de inchisoare, patratos, iar in spatiile goale, ca niste cutii stau cuminti actorii dinti. Toti albi, toti cu smalturile curatate, toti in bureti albi…

– Ce ciudat ma simt. Si tu, dinte din dreapta mea nu te simti ciudat? Da, asa e, nu mai suntem defazati la masticatie, avem plombe in lucru, carii curatate. Dar daca  Bogdan ar fi folosit din timp produsele de igiena orala PHILIPS poate ca n-am fi ajuns in acest punct. Dacă folosea și el din timp periuța Diamond. Asa ar fi vazut si el si ar fi simtit singur ce inseamna sa elimini cu până la 7 ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile decât o periuţă de dinţi manuală. Ca sa nu mai zic ca periuta incorporeaza tehnologia Sonicare ce oferă o curăţare optimă între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei pentru o îmbunătăţire a sănătăţii gingiei în doar două săptămâni.

-Asa e dinte. Daca avea si el mai multa grija poate ca n-am fi stat acum cu acest aparat dentar in gura si n-am fi simtit acest gust metalic.

FINAL

Si daca tot am ajuns la final, piesa asta de teatru are si o morala. Nu mai stiu cat am stat cu aparatul dentar. Da, e vorba despre mine, piesa de teatru e inspirata din mine, Intr-adevar, la scoala imi spuneau Robocop, imi spuneau tot felul de glume cu fulgere, ca sa ma feresc de magneti si alte ineptii, se distrau pe seama mea. Dar tarziu am inteles ca in viata sunt momente cand trebuie sa limitezi lucruri pentru a le trai nelimitat mai tarziu. Astazi, am o dantura ok si daca as avea timp sa o tratez mai des chiar ar fi ok, dar am un zambet special pentru ca am descoperit echipamentele profesioniste din gama PHilips pentru igiena orala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *