Fără categorie

Pentru ca emotia SuperBlog e mereu un inceput perpetuu, ca atunci cand privesti ghioceii, an de an

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

E oficial. I,m Back! 🙂

In perioada 1 martie – 11 aprilie 2016, pentru a 12-a oara pentru ei si a 6-a oara pentru mine se va desfasura competitia de blogging creativ – SUPERblog. Eu am blog si inspiratie si te provoc si pe tine. Daca ai blog si inspiratie, te invit sa demonstrezi ce poti!

<alt> SUPER BLOG 2016

Te-am convins? Vrei sa F5-uiesti si TU?

Te poti inscrie in Spring SuperBlog 2016 chiar si acum sau, daca nu, poti sa astepti data de 11 aprilie 2016, cu mentiunea ca, in acea zi, indiferent de cat de mirobolant vei scrie o sa fii penalizat. Pe scurt, daca vrei sa fii finalist eu zic sa NU strangi penalizari.

Probele se lanseaza pe site-ul www.super-blog.eu pe rand, in zilele de marti, joi, sambata, incepand cu 1 martie 2016. Pentru a fi la curent cu noutatile SuperBlog, iti recomand sa te abonezi la newsletter pe www.super-blog.eu, unde vor fi publicate toate probele si informatiile referitoare la competitie. Mai multe informatii citesti si in regulamentul de participare.

Te invit sa socializezi pe Facebook, in pagina facebook.com/SuperBlogs si in grupul dedicat superbloggerilor, precum si pe Twitter, unde poti urmari totul la @SuperBlogEu. Daca ai intrebari sau intampini dificultati, scrie la superblog@swissplan.biz. Sa vina primavara, zic 🙂

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Pentru ca emotia SuperBlog e mereu un inceput perpetuu, ca atunci cand privesti ghioceii, an de an”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *