Economic

Palace Escape aka Opturi Supranaturale: O noapte de cabaret la Palatul Bragadiru

Spread the love

Miercuri, 30 august 2023, este o zi specială, la Palatul Bragadiru, un eveniment ce promite să fie memorabil – „Palace Escape aka Opturi Supranaturale,” un spectacol de teatru ce promite să vă transporte într-o lume fascinantă de cabaret și umor artistic. Cu o distribuție impresionantă și o echipă de creație de excepție, acest spectacol promite să fie o experiență inedită pentru toți cei care îl vor urmări.

„Palace Escape aka Opturi Supranaturale” este un spectacol de teatru semnat de talentata artistă Andrea Gavriliu, care a colaborat la scenografie cu Corina Boboc, iar coloana sonoră este creată de Mihai Dobre. Pe scenă, veți avea ocazia să vedeți o distribuție de excepție, alcătuită din 17 tineri și talentați artiști: Alexandra Bob, Andrei Bouariu, Teodor Cauș, Iustin Danalache, Eva Danciu, Diana Dragu, Vlad Furtună, Tamara Găgeatu, Silviu Mititelu, Andrada Oltean, Robert Popa, Roxana Popa, Anastasia Preotu, Sofia Sitaru-Onofrei, Lăcrămioara Soare, Teodora Tudose și Teodora Velescu.

Spectacolul este conceput pentru o audiență de 12+ ani și peste și va începe la ora 20:00. Pentru a vă asigura locurile la acest eveniment unic, puteți achiziționa bilete de pe site-ul oficial al Teatrului Godot.

„Palace Escape aka Opturi Supranaturale” vă va purta într-o călătorie captivantă în lumea fermecătoare a cabaretului. Inspirat din atmosfera Palatului Bragadiru, acest spectacol aduce în prim-plan muzica vibrantă, mișcările spectaculoase și umorul jucăuș. Este o ocazie unică de a vă bucura de o seară plină de distracție și sensibilitate artistică, într-un cadru cu adevărat special.

Indiferent de vârstă, educație sau preferințe, „Palace Escape” este „pansamentul” ideal pentru sufletul oricui. Este un spectacol ce reușește să combine elemente de cabaret cu o notă de supranatural, creând astfel o experiență teatrală completă și memorabilă.

Așadar, nu ratați ocazia de a vă lăsa seduși de farmecul „opturilor supranaturale” și de talentul celor 17 artiști care vă așteaptă la Palatul Bragadiru în această seară de neuitat. Achiziționați-vă biletele și pregătiți-vă pentru o călătorie în lumea fascinantă a cabaretului la „Palace Escape aka Opturi Supranaturale”! O experiență de neuitat vă așteaptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *