Fără categorie

NUBA – Gusturi dincolo de perceptii, mai presus de emotii

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Restaurantul NUBA din Nordul Capitalei a găzduit recent un Media Dinner la care au participat: bloggeri, personalități de televiziune, ziariști cât și reprezentanți ai agențiilor de PR.

nuba

În cadrul Media Dinner-ului, participanții au degustat o mare parte din meniul restaurantului, cina incluzând în prima parte startere precum wgyu mini tacos, spicy duo fish tacos, tuna tataki, salată cu creveți tempura și tartar de ton.

nuba

Au urmat apoi preparatele de tip „main course” precum: sea bass cu risotto cu lapte de cocos, beef donburi, calamar întreg la grătar cu sos de lămâie și cotletele de berbecut la grătar, iar la final s-a servit NUBA Desert ce include toate preparatele dulci din meniul de desert precum Pavlova, mouse de fistic, cheese cake, prăjitură de ciocolată cu blat crunchy si prăjitură cu caramel.

➡ Secretele meniului NUBA

Meniul restaurantelor NUBA a fost conceput de către Chef Catalin Petrescu și este unul asian-fusion cu influențe peruane iar materia prima folosită în bucătărie este importată din țările de origine a fiecărui produs în parte.

meniu Nuba

“Pentru calitatea pe care noi dorim să o oferim clienților depunem destul de mult efort. Întreg procesul de achiziție al materiei prime ce provine din Japonia, Uruguay, Noua Zeelanda sau America Latina, se desfășoară prin intermediul celor mai dedicate companii de distribuție alimentară din Europa. Nu este deloc simplu însă suntem convinși că acesta este un aspect important care face diferența între restaurantul NUBA și alte restaurante mai mult sau mai puțin similare“ Manager Administrativ, Restaurant NUBA.

➡ Chef Catalin Petrescu despre aromele gastronomiei

16106067_10154428049629164_6986810526824808292_n

Chef Catalin Petrescu este un bucătar cu experiență vastă în bucătăria asiatică ale cărei secrete le-a învățat lucrând în Norvegia. Din cv-ul său fac parte mai multe proiecte de succes și o muncă continuă de perfecționare și research în domeniul culinar.

În bucătăria restaurantului NUBA îl putem găsi și pe Pastry Chef Rares Cristian-Dinu, patiser cu experiență și cu pasione pentru munca sa. Rares Dinu a conceput întreg meniul de deser, adaptând-ul pentru a fi în ton cu preparatele asiatice servite în restaurant.

➡ NUBA – design, eleganta, stil

Nuba

Designul locației este inovativ și în continuă upgradare de la sezon la sezon, iar NUBA reușește să își surprindă clienții atât prin intermediul preparatelor spectaculoase și al îmbinării de gusturi și senzații cât și prin elemente constante de noutate în ceea ce privește serile de lounge cu entertainment divers, dar și prin aspectul locației.

În cadrul celor doua locații, Fall-Winter din Str.Grigore Gafencu 27 și Spring-Summer din Sos. Nordului 7-9, pe malul lacul Herăstrău, au concertat cei mai apreciați artiști români dar și nume celebre ale vieții de noapte din Monte-Carlo sau Londra.

În serile de joi, vineri și sâmbătă, NUBA oferă un aer cosmopolit societății de noapte din capitală prin intermediu petrecerilor nocturne ce debutează cu un late dinner și continuă cu un vibe antrenant până spre dimineață.

NUBA este de asemenea, un loc ideal si pentru a servi pranzul, restaurantul fiind deschis de marți până duminică între orele 12:30 și 24:00, si luni începand cu 18:00 și până la miezul nopții.

nuba

Toate fotografiile au fost realizate cu telefon ASUS ZENFONE3 Deluxe

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *