Fără categorie

You wanted, You Got IT – KARMEN

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Karmen revine cu un nou single, cu un sound diferit fata de piesele de pana acum ale artistei. “You Got It” este compusa de Karmen, Achi, Ira, Alex Caliman si produsa de Vlad Lucan si lansata impreuna cu videoclip oficial.

Screen Shot 2017-01-18 at 17.07.21

Filmarile au avut loc in Bucuresti, iar regizor si DoP este Bogdan Daragiu care a colaborat pana acum cu INNA, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Corina, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu.

De imaginea lui Karmen in videoclip s-au ocupat Adonis Enache (hair), Andra Manea si Dana Petrina (make-up), Daria Georgescu (styling), iar de partea de coregrafie s-a ocupat Cristian Miron.

“Videoclipul piesei „You Got It”, regizat de Bogdan Daragiu, aduce la viata mood-ul acesteia, party si freedom fiind cuvintele cheie”, a declarat Karmen.

Screen Shot 2017-01-18 at 17.07.01

➡ Incepand cu 2017, Karmen devine artist ATOM si Global Records

Anamaria-Hancu

“ATOM si Global Records sunt a doua mea familie, aici am gasit echipa perfecta, oameni cu experienta care stiu sa valorifice un artist in care vad potential. “You Got It” este o piesa care imi place foarte mult, suna diferit si este stilul in care ma regasesc”, a mai spus Karmen.

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) este cunoscuta publicului din Romania datorita single-ului de debut “Domino”.
Este eleva a Colegiului de Arte Dinu Lipatti, pasionata de muzica si actorie, dans, stie sa cante la flaut si isi doreste sa se dezvolte pe partea de compozitie muzicala (songwriting).

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *