Fără categorie

Nici nu o sa ghicesti CINE imbraca Echipa Nationala de Fotbal a Italiei

Spread the love

E Oficial! Maison și Federația Italiană de Fotbal (FIGC) au semnat. Consecintele? Uniformele jucatorilor de la Jocurile Europene și Cupa Mondială vor avea un design special. Concret, Ermanno Scervino anunță lansarea parteneriatului cu Federația Italiană de Fotbal (FIGC) pentru crearea uniformelor formale ale jucătorilor, dar și ale oficialilor naționalei de fotbal a Italiei.

ErmannoScervino-Italiateam2(1)

Sponsorizarea se va concretiza la Campionatul European de Fotbal UEFA 2016 din Franța și va continua la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2018, Rusia.

Echipa națională a Italiei, condusă de Gianluigi Buffon și de antrenorul principal Antonio Conte, va avea o nouă garderobă cu îmbrăcăminte luxury casual, în linie cu stilul Maison Florentine.

Ermanno Scervino își continuă astfel aventura în sport, începută cu echipa națională a Rusiei (Jocurile Olimpice de Iarnă, Turin 2006) și echipa națională a Azerbaidjan (Jocurile Olimpice de la Londra, 2012 și Jocurile Europene, Baku 2015).

Echipa națională este simbolul caracterului italian peste tot în lume și suntem onorați că am fost aleși, pentru că am susținut dintotdeauna autenticitatea lucrurilor made in Italy. Este o provocare pe care am acceptat-o cu entuziasm”, declară Toni Scervino, CEO Ermanno Scervino.

Despre Ermanno Scervino

Brand-ul Ermanno Scervino a fost înființat în anul 2000, la Florența. Cu 50 buticuri în jurul lumii, 300 de angajați și aproximativ 1.500 de furnizori, Ermanno Scervino face parte din piața mărcilor de lux cu un produs premium, prêt-à-porter care combină măiestria articolelor de îmrăcăminte realizate manual cu excelența stilului italian.

Si despre Echipa Italiei aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *