Actualitate

N-ai apa in noua ta casa de la tara? Poti instala rapid hidrofoare si pompe submersibile

Spread the love

Cand ne-am mutat la tara nu ne-a spus nimeni ca vom avea probleme…cu apa. La oras dai drumul la canal si curge apa, nu te intereseaza de unde vine, cu ce vine. La tara lucrurile sunt total diferite. Apa nu prea vine la robinet decat daca o aduci tu. Daca ai ghinion sa nu ai canalizare si sursa de apa deja existenta trebuie sa te pui pe treaba ca sa ai cu ce te spala si cu ce uda gradina. Ca sa nu invesesti sute de milioane degeaba in instalatii complicate poti sa cumperi hidrofoare si pompe submersibile.

Cu aceste doua utilaje poti sa aduci apa pana in casa si sa ai mereu presiunea dorita. Hidrofoarele sunt economice, eficiente si silentioase, se foloseste foarte simplu, are o pompa din inox si apa ajunge sa aiba rapid presiunea dorita. Apa e extrasa din locul unde e sursa si e filtrata, ajungand rapid la robinetul utilizatorului.

Daca vrei ceva mai complicat decat niste hidrofoare poti investi si in pompe submersibile, niste sisteme imersate in fluid care il imping prin pompare. Cu ele se transporta un volum mare de apa, este luat de la adancimi mari si adus pana la robinetul doritorilor. Ambele dispozitive pot sa functioneze foarte bine, adancimile de unde e luata apa difera insa, rezistenta lor e mare si au randament bun daca sunt folosite corect.

Hidrofoarele si pompele submersibile va vor asigura apa necesara pentru uz casnic, firmele care le produc si le livreaza ofera si instalare si documentatie tehnica, consultanta de specialitate pentru a alege doar modelele de care aveti nevoie. Dupa instalare sistemele se verifica si se pun in functiune, oferind apa necesara atat timp cat exista un nivel optim al apei de unde se face extractia si pomparea.

Cu hidrofoarele sau cu pompele submersibile problema apei va fi rezolvata rapid, firmele care le produc asigura si service asa ca orice reparatie va fi facuta rapid si in cele mai bune conditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *